Copy
Autocar a la Neu 2018 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
             

Autocar a la Neu 2018

Aquest any com la climatologia ens està sent molt favorable, pel que fa als esports d’hivern, reprenem una activitat social que anys enrere havia estat de les més emblemàtiques del CESBOI: L’autocar a la neu.

Aquest any ens atrevim a canviar de lloc i ens desplaçarem fins a l’estació d’esquí nòrdic de Lles de Cerdanya, a fi de poder gaudir tot plegats d’un dia ben divertit, tot practicant l’esport de neu que ens agradi més (esqui de fons, raquetes, esquí de muntanya, trineus, ninots de neu, jocs…)

Us recordem que qui no tingui la Llicencia Federativa tipus C o superior haurà de tramitar una temporal per aquell dia, a la fi de poder estar cobert davant qualsevol entrebanc.

Per apuntar-se cal que empleneu el formulari: https://goo.gl/forms/3cLezS9XtU3C3HAg1

Aquest any incorporem la novetat de poder pagar per transferència bancària ( en el formulari hi trobareu les dades). No espereu a la data límit a fer la transferència, ja sabeu que les transferències d’entitats diferents a les nostra triguen més en arribar. També podreu pagar al centre. Únicament divendres 9 i 16 de febrer de 20h a21h

ATENCIÓ NOVA DATA LIMIT D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT NOMÉS PER TRANSFERENCIA: DIMARTS 20 DE FEBRER DE 2018

Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2018 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp