Copy
Bulletí Abril 2019 - CENTRE EXCUSRIONISTA SANT BOI
Components de l'equip finisher de la Magic Line. Fotografia d'en Baldiri.

BUTLLETÍ D'ABRIL DE 2019 DEL CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI

Hem acabat el mes de març amb els nostres camps i muntanyes ben secs, esperant una pluja que no ens acaba d'arribar... Però tinguem fe en aquella dita que ens diu:

“Abril, abriló, de cada cent, un de bo...”

I això sembla que pronostiqui molta, molta pluja...

CURSA DE LA ROCA NEGRA, MEMORIAL RICARD VERGE

Doncs, sí, ja es va acostant el gran dia, de fet ja ho tenim a sobre i, tot i això, encara seguim necessitant voluntaris, voluntaris per a qualsevol moment del dissabte 27 d'abril, encara que només ens pogueu dedicar unes horetes seran molt benvingudes..., vinga, apunteu-vos-hi que encara hi sou a temps.

També us volem recordar, tot i que tothom ja deu saber, que el proper divendres, dia 5 d'abril, a les 20:00h, a la sala de conferències de can Massallera hi haurà la presentació de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge. I com cada any, en acabar la presentació hi haurà un refrigeri per gentilesa de la Pizzeria Cocori. Per tant no us ho podeu perdre.

WEB DE LA ROCA NEGRA
http://rocanegra.cat/

Necessitem voluntaris perquè la cursa de la Roca Negra segueixi sent un referent dintre de les curses de muntanya del pais. Anima't!!
APUNTA'T DE VOLUNTARI AQUÍ

CURS D'ESCALADA EN ROCA, NIVELL I

Tal i com ja us vam fer saber en el butlletí del mes de març, els dies 14, 16, 23 i 25 de maig i 1 de juny, el Centre Excursionista Sant Boi durà a terme un curs de primer nivell d'escalada en roca. Aquest curs va adreçat exclusivament als socis i sòcies del CESBoi, més grans de 18 anys, que estiguin en possessió de la llicència federativa C o superior. El curs anirà a càrrec de Cèsar Martínez Isert, membre de l'ECAM.

L'objectiu del curs és dotar totes les persones que hi participin dels coneixements necessaris per poder desenvolupar, amb total seguretat i autonomia, una activitat esportiva de risc com és l'escalada. El programa s'ha el·laborat seguint els criteris previstos per l'ECAM per a un curs d'escalada d'aquest nivell.

El temari de les matèries que s'impartiran és el següent:
1- Equip personal i material.
2- Tècniques de seguretat.
3- Tècniques de progressió.
4- Tècniques de descens i ràpel.
5- Tècniques d'autorescat.
6- Graduacions i ressenyes.

Properament obrirem inscripcions.

¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

El proper 2020 el CESBoi cel·lebra el seu 40 aniversari. Que una entitat moguda per voluntaris arribi a aquesta edat es tot un éxit. Es per això que volem que sigui un aniversari que ho peti, però per aixó us necessitem a tots (socis, amics, coneguts, simpatitzants, saludats i forasters 😁 ) en bona forma i amb ganes de fer-la ben grossa

Així que estem començant amb els preparatrius i volem que ens doneu moltes idees. Tradicionals, imaginatives, esportives, culturals, engrescadores, el que sigui, no us talleu, tot ens val, hem de fer cert la frase "imaginació al poder" ✊

I la pregunta que volem que responguis es ¿Com t'agradaría cel.lebrar el 40 aniversari del CESBoi?

Les teves idees si us plau al formulari següent 👇👇👇👇👇👇https://goo.gl/forms/lnlmc2XWXIwCi8ww2

ACTIVITATS PER AL MES D'ABRIL
 • Divendres, 5. A les 20:00 h, acte de presentació de la VIII edició de la Cursa de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge, que tindrà lloc a la sala de Conferències de can Massallera. Presentació oberta a totes les persones que desitgin assistir-hi.
 • Diumenge, 7. Senderisme per la comarca d'Osona, concretament anirem a conèixer els Ponts de Viladrau. Excursió per a tota la família. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals José Carlos Escobar i Margarita Deola. http://www.cesboi.cat/2019/03/28/7-de-abril-excursio-familiar-a-la-vall-de-marfa
 • Dissabte, 27. VIII Edició de la Cursa i Caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge.
ACTIVITATS PER AL MES DE MAIG
 
 • Divendres, 3. A les 20:00 h a can Massallera, projecció d'una pel·lícula per commemorar el 39è aniversari del centre.
 • Dissabte, 4. Passejada pels voltants de Gavà i visita a les mines prehistòriques d'aquesta ciutat del Baix Llobregat. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Dinamitzador Marc Riquelme.
 • Diumenge, 12. Excursió de senderisme per la comarca del Baix Ebre. Camí de ronda l'Ametlla-l'Ampolla. Activitat per a socis i sòcies, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.Vocals Núria Mestres i Daniel Cabestany.
 • Dimarts, 14. A les 19:30, a l'aula 4 de can Massallera, presentació del curs d'Escalada en Roca, nivell I i sessió teòrica.
 • Dijous, 16. A les 19:30, al gimnàs de l'escola Massallera, primera sessió teòrico-pràctica del curs d'escalada.
 • Dissabte, 18. Excursió per l'Alt Llobregat (Berguedà) amb bicicleta tot terreny, concretament per la serra del Catllaràs. Activitat per a socis i sòcies federats, amb llicència C, com a mínim. Vocals Jordi Martínez i Sandra Fernàndez.
 • Dijous, 23. A les 19:30, al gimnàs de l'escola Massallera, segona sessió teòrico-pràctica del curs d'escalada.
 • Dissabte, 25 i dissabte, 1 de juny. Sortides pràctiques del curs d'escalada a la zona de Collbató Exclusivament per a les persones que hagin participat de les sessions prèvies del curs.
 • Diumenge, 26. Excursió de senderisme familiar al Santuari de Queralt, al Berguedà. Activitat per a socis i sòcies, les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Montserrat Oller i Baldiri Amorós.

IMPORTANT

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte la presentació de les activitats i els audiovisuals, cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu a la pàgina web del Centre Excursionista Sant Boi cesboi.cat, i en el cas que calgui satisfer algun tipus de pagament, ho haureu de fer per mitjà del compte que trobareu al formulari i a la web en l'activitat corresponent. També cal que recordeu que les inscripcions a les sortides, xerrades... es tancaran el dijous previ a l'activitat a les 15:00 h, i que la reunió informativa tindrà lloc el divendres anterior a la data de la sortida a les 20:30 h a la sala del CESBoi de can Massallera.

Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) a mida que s'apropi la data de l'activitat, al Facebook i a la web cesboi.cat i a la nostra seu social a Can Massallera.


AVISOS

Recordeu que és obligatori emplenar correctament el formulari de les activitats, de TOTES LES ACTIVITATS, excepte de les presentacions i dels audiovisuals. Tingueu en compte que si no ho heu fet correctament podeu tenir problemes amb les assegurances temporals. També, tingueu present, que les persones que no s'hagin inscrit en una activitat concreta i en aquesta s'ha de dur a terme algun pagament, en cap cas podran gaudir dels descomptes o subvencions que el centre pugui aplicar.

El dia 19 d'abril, Divendres Sant, la secretaria del centre romandrà tancada.
Fotografies de les activitats de les darreres setmanes,
compartides al nostre grup del Facebook per socis i amics.
CALENDARI ACTIVITATS 2019
Ens trobaràs a:
Email
Email
cesboi.cat
cesboi.cat
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Copyright © 2019 Centre Excursionista Sant Boi, Tots els dret reservats.


Pots modificar les teves dades o donarte de baixa de la llista del Centre Excursionista Sant Boi aquí:
actualitzar dades o donar-se de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp