Copy
Informasjon om Våren 2021
COVID-19
Digitalt avslutningsshow 19. desember
Salg åpner 7. desember
Endringer i salg og kurs
Sessions
 

Informasjon om Våren 2021

 

COVID-19

Det har vært intenst å jobbe på dansestudio i år, og vi ønsker å takke alle våre elever, lærere, resepsjonister og foresatte for den fantastiske innsatsen dere har gjort med oppfølgning av nye restriksjoner og retningslinjer som har oppstått på grunn av pandemien. Vi er lykkelige over å ha et sted som RAW Dance Studio hvor vi kan se så mye danseglede, selv under en pandemi som har, og er, en ganske stor påkjenning for de aller fleste. (Kanskje med unntak av de som selger desinfeksjon og munnbind). 
 

Digitalt avslutningsshow

November nærmer seg slutten, og vi ser frem til vårt første digitale avslutningsshow. Vi håper mange vil logge inn og se på hva vi har stelt i stand. Det vil bli visning av koreografier fra de ulike dansetimene, utdeling av priser og intervjuer av resepsjonister, danselærere, administrasjonen, RAW Talent og City of Cyphers for å nevne noe. Det vil være et show som virkelig gir deg et innblikk i “RAW Inside”.

Tidspunktet for online-showet er satt til 17:00 19. desember, da kan alle elever og tilskuere sette seg ned hjemme og se showet fra sofaen. Mer informasjon om billetter og priser kommer.
 

Oppdateringer rundt RAW Dance Studio sin stab

Justin “Ice-O” er godt likt av mange på RAW Dance Studio, han deltar aktivt med sosialt samvær og deler av sin kunnskap som danser. Til våren er vi så heldige at han vil fast undervise i både freestyle og popping. En del av timene vil holdes via Zoom, med dyktige Ronja-Simone som assistent.

Mina satser stort innen hip hop, og vil til våren ta over Kids og Tweens klassene til Tomas, Kids klassen til Iselin og N3 hip hop klassen til Trine. I tillegg har hun satt i gang guidet hip hop session på fredager, mer informasjon om det finner du under “Sessions Våren 2021”.

Trine vil til våren holde en ekstra klasse i koreografi, slik at det som tidligere var N1/N2, nå vil være to individuelle klasser. En for N2 på tirsdager, en annen for N1 på onsdager. Disse endringene finner du også i timeplanen.

Tomas reduserer antall dansestiler han holder undervisning i, og satser nå på house og locking. Han har derfor satt opp guidet-session i house på søndager, mer informasjon om det finner du under “Sessions Våren 2021”. I tillegg til å holde 10 klasser i uken, har Tomas som daglig leder sittet alene med ansvaret for alt det administrative som ligger bak driften av et dansestudio. I juli ansatte han Amalie Grønflaten som nestleder, og de har begge to jobbet på spreng for å sikre et best mulig tilbud til våre elever og for ivareta RAW Dance Studio som et fristed i en ellers hektisk hverdag. Nå som Tomas reduserer antall dansetimer ser vi frem til mer tid til utvikling av RAW Dance Studio og gleder oss til å se hva fremtiden vil bringe. 
 

Salg av kurs åpner for alle 7. desember 2020

For øyeblikket jobber vi med å legge ut vårens kurs for salg. Dette åpne den 7. desember 2020. Vi sender ut mer informasjon så snart det er åpnet.
 

Endringer i salg av kurs

Kurs for 13+ år

Tidligere har vi solgt kurspakker, hvor man betaler for et kurs og binder seg opp mot det ene kurset gjennom semesteret. Til våren kommer vi til å gjøre det litt annerledes. Vi kommer til å selge ulike pakker med klippekort, hvor disse kan benyttes på de klassene en selv ønsker. Det betyr at en selv må velge hvilke dager man ønsker å delta på de ulike klassene, noe som åpner opp for at man kan justere timeplanen sin litt etter egen hverdag. Denne endringen har vi gjort som en tilpasning rundt pandemien, for å gjøre det lettere å ta igjen klasser dersom man må bli hjemme en periode på grunn av karantene. Alle klippekortene som selges vil være gyldige i 18 måneder fra den første datoen du deltar på klasse. Det betyr at dersom du kjøper klippekortet i dag, men ikke benytter deg av det før 18. januar 2021, så vil klippekortet være gyldig i 18 måneder fra og med 18. januar 2021. 
 

Superkids, Kids og Tweens klasser

Alle barneklassene har nå blitt delt inn i to aldersgrupper. Superkids er for barn i aldersgruppen 4-7 år. Kids betegner alle kurs for barn under 10 år, mens Tweens rommer aldersgruppen 10-12 år. Disse klassene selges fortsatt som normalt, i kurspakker. Det betyr at man melder seg på et kurs, og påmeldingen gjelder ut semesteret. Dersom man melder seg av kurset kan disse “klippene” fortsatt benyttes opp til 18 måneder fra den datoen eleven først deltok på klasse innen den kjøpte kurspakken.

Link til “Hjelp MindBody” http://www.raw-dancestudio.no/mindbody-online-hurtigstartveiledning 
 

Sessions Våren 2021

RAW Dance Studio er stolte over å ha så mange engasjerte danselærere som virkelig brenner for sine dansestiler. Både lærere og elever har vært aktive på TUD-sessions, en arena hvor vi ser mange utveksler erfaring, kunnskap og mange som bygger vennskap. Sessions har blitt en stor del av det vi gjør på RAW Dance Studio, da i samarbeid med idrettsorganisasjonen, TUD. Til våren vil vi få enda flere sessions, og vi håper på å se både kjente og nye fjes på disse.

Oversikt over sessions Våren 2021

 • Onsdag: 20.30-22.00 Dancehall-session med Ida
 • Onsdag: 20.45-22.00 Vogue-session med Hulda
 • Torsdag: 20.45-22.00 Locking-session med Trine og Ole Bjørn
 • Fredag: 16.30-17.55 Hip hop-session med Mina
 • Fredag: 18.00-19.30 Åpen session med Tomas (TUD-session)
 • Søndag: 16.30-17.55 House-session med Tomas
 • Søndag: 18.00-19.30 Åpen session (Break) med Kim (TUD-session)
 

Forklaring av kursnavn

Navn på hvert dansekurs følger dette formatet. For klasser med aldersgrense 13+ år er det ikke lagt inn noen aldersgruppe, da disse klassene er åpne for alle som er 13 år eller eldre.
 

Dansestil Aldersgruppe (Alder) - Danselærer [Undervisningstype: Nivå]

 


Nyheter i timeplanen fra Høsten 2020 til Våren 2021

Vi har gjort noen endringer i timeplanen for neste semester for å redusere trafikk i lokalene, klassene slutter derfor 5 minutter tidligere enn hva de har gjort tidligere. I tillegg har vi noen nye klasser, noen endringer av tidspunkt, noen endringer av både dag og tidspunkt, samt noen endringer i danselærer på enkelte kurs.
 

Nyheter

 • Tirsdag: 17:15-18:10 Freestyle (13+ år) - Ice-O [F: ÅN]
  • Ny freestyle klasse med Justin "Ice-O"
 • Onsdag: 16:00-16:55 Koreografi (13+ år) - Trine [K: N1]
  • Ny koreografi klasse. Denne gikk tidligere under N1/N2, men vi har nå satt opp en klasse for hvert nivå.
 • Onsdag: 20:30-22:00 Dancehall (11+ år) - Ida [GS: ÅN]
  • Ny guidet session
 • Fredag: 16:30-17:55 Hip hop (11+ år) - Mina [GS: ÅN]
  • Ny guidet session
 • Søndag: 16:30-17:55 House (11+ år) - Tomas [GS: ÅN]
  • Ny guidet session

 

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Nettside
Nettside
E-post
E-post
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 RAW Dancestudio AS, All rights reserved.
Du får denne e-posten fordi du har valgt å motta nyheter og tilbud fra RAW Dance Studio.

Ønsker du å endre på hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere instillingene eller melde deg ut fra denne listen. PS: ikke meld deg ut av denne listen.

Email Marketing Powered by Mailchimp