Copy
City of Cyphers Vol. 3 "Summer Festival"

City of Cyphers Vol. 3 "Summer Festival"

Nå er det ikke lenge til høstsemesteret starter, og vi gleder oss stort til å danse sammen igjen. Før oppstart vil City of Cyphers Vol. 3 "Summer Festival" avholdes på RAW Dance Studio og vi tror det kommer til å bli et av årets høydepunkt. CoC har satt sammen et utrolig spennende program. . 

Korona har fått oss til å tenke nytt, og for første gang skal vi prøve ut felles dansetimer med virtuell lærer. Det vil si at vi danser samlet på RAW, med lærer på storskjerm. Timene vil holdes som en videosamtale, det vil si at læreren vil kunne se klassen og klassen vil kunne se læreren. 

Det vil være workshops, panel debatt, sessions og det hele avsluttes med battles. 1 v 1 locking, 7 to Smoke Allstyle og 2 v 2 Hip Hop. Se vedlegg for mer informasjon. 

TUD bidrar også på dette eventet, og det vil være egne priser for TUD-medlemmer. Dersom du lurer på hvordan du melder deg inn i TUD så finner du informasjon her: https://www.dansitrondheim.no/bli-medlem/. Igjennom semesteret holder TUD sessions på RAW Dance Studio hvor medlemmer kan komme å trene på akkurat det de har lyst til. 

Gå til Påmelding til CoC Summer Festival. Det er også et event på facebook som heter: "C.O.C.T vol. 3 SUMMER FESTIVAL 2020"

Vi håper på å se mange kjente og nye ansikter på dette eventet. Det er utrolig spennende å se hva CoC får til og vi i RAW Dance Studio er stolte over å samarbeide med dem. 

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Vimeo
Vimeo
Nettside
Nettside
E-post
E-post
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 RAW Dancestudio AS, All rights reserved.
Du får denne e-posten fordi du har valgt å motta nyheter og tilbud fra RAW Dance Studio.

Ønsker du å endre på hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere instillingene eller melde deg ut fra denne listen. PS: ikke meld deg ut av denne listen.

Email Marketing Powered by Mailchimp