Copy

Åpning av billettsalg til Inside RAW

RAW Dance Studio sitt online avslutningsshow 2020

Den siste uken på RAW Dance Studio har vært preget av mange spente elever og lærere, som nå har filmet koreografier til vårt aller første online avslutningsshow. Trine Kjøsnes og Mina Skjervheim vil stå som hosts under sendingen, og det vil være både dans, intervjuer og prisutdeling under showet. Dette vil virkelig gi deg et innblikk av hva som skjer på innsiden av RAW Dance Studio.

Det vil være en live-sending via Zoom Webinar, du må derfor laste ned Zoom for å få sett showet. Inngangsbilletten betales via din PayPal-konto eller med kredittkort. Prisen ligger på 12$ (USD, tilsvarende ca. 100,- NOK per dags dato). Så snart betalingen er registrert vil du få tilsendt en link på den mailadressen du har oppgitt. Det kan ta opp mot 15 minutter å gjennomføre registrering og få godkjent betaling, vi anbefaler derfor at du gjør dette på forhånd. Du kan allerede nå betale for Webinaret og motta lenken, da har du alt klart til en full lørdagskveld med underholdning. Det er 1000 ledige plasser på Webinaret, så vi håper mange vil bli med å se på!

Dette blir virkelig et show for historiebøkene om RAW og vi ser frem til å dele det vi alle har jobbet med den siste tiden!

Påmelding og betaling onlineshow "Inside RAW"

Facebook-event

Rekker du ikke få med deg avslutningsshowet, eller vil du ha en nedlastbar kopi av sendingen? Vi selger video av avslutningsshowet!

150 NOK for de som ser på livesendingen.
250 NOK for de som ikke ser på livesendingen.

Lenker til dette opptaket og originalvideoer kommer senere.

Mvh
RAW Dance Studio

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Nettside
Nettside
E-post
E-post
YouTube
YouTube
Copyright © 2020 RAW Dancestudio AS, All rights reserved.
Du får denne e-posten fordi du har valgt å motta nyheter og tilbud fra RAW Dance Studio.

Ønsker du å endre på hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere instillingene eller melde deg ut fra denne listen. PS: ikke meld deg ut av denne listen.

Email Marketing Powered by Mailchimp