Copy

Godt nytt år alle sammen!

Da er videoen fra festivalen endelig tilgjengelig på nett sammen med mange fine bilder fra festivalen.

Kjøp video av elevshow (199,-)

Se toppbilder på instagram (80 stk)

Se bilder på Facebook (ca. 600 stk)

Se alle bilder på Smugmug (ca. 5000 stk.)
 

Vi har fått ny assistent Mina

Mina er 18 år og har siden 2010 vært elev på RAW Dance Studio. Hun har gjennom mange kurs og aktivt engasement innen street dance arrangementer og danseshow blitt en av de sterkeste hip hop danserne i Trondheim. Ikke bare er hun en flink danser, men vi kjenner henne som en veldig positiv og god person. Vi er kjempeglade for å få henne og humøret hennes med på laget! Mina skal våren 2018 være assistent på barnekursene Hip hop Kids 7-9 år og Hip hop Kids 6-8 år på torsdager.

Mina har danset helt siden hun var 3 år, med sine første dansetrinn i barne-ballett. I 2010 startet hun på RAW Danse Studio, i 2013 ble hun med i RAW-tassan, som var RAW's første show-gruppe-satsning. Og i 2016 ble hun medlem av Trondheims hittil sterkeste street dance-gruppe; Diverce Dance Crew. Mina går i dag på Trondheim Katedralskole og vil i løpet av 2018 fullføre danselinjen ved skolen.

Gjennom både RAW, Diverce og Danselinja har hun fått allsidig og bred danseerfaring innen flere sjangre. Mina har erfaring fra mange ulike dansestiler, som hip hop, girly, vouging, popping, dancehall, klassisk ballett, jazz og moderne samtidsdans. Hun har deltatt i en rekke battler både nasjonalt og internasjonalt. Fra hun var liten har hun hatt stor glede av å danse, og årsaken til at hun har valgt å satse på dans er fordi det gir henne glede i hverdagen og fordi det gir henne mulighet til å uttrykke seg på sin personlige måte. Hun er også veldig glad i det gode miljøet rundt street-dansen. Hennes mål er å tilegne seg så mye kunnskap som mulig og en dag kunne leve av dansingen. Hun gleder seg veldig til å være assistent og for å utvikle seg pedagogisk innen street dance.

Ny kontormedarbeider

Emilie kjenner vi som lærer i Hip hop Nybegynner og Kids-klassene. Hun er nøyaktig, punktlig og serviceinnstilt og derfor er vi veldig glade for at hun nå hjelper til som kontormedarbeider på RAW.

Mange av dere som har spørsmål, vil nok få gode svar fra Emilie via vår nye supportsystem Zendesk.

Problemer med bestilling?

Det er flere som rapporterer om problemer med bestilling av kurs via nett. Hvis du har problemer med det, er det flott om dere varsler fra til kurs@raw-dancestudio.no. Så løser vi det raskt!


Vi ser dere alle sammen denne uken!

 

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Vimeo
Vimeo
Nettside
Nettside
E-post
E-post
Copyright © 2018 RAW Dancestudio AS, All rights reserved.
Du får denne e-posten fordi du har vært elev eller foresatt ved RAW Dancestudio.

Ønsker du å endre på hvordan du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere instillingene eller melde deg ut fra denne listen. PS: ikke meld deg ut av denne listen.

Email Marketing Powered by Mailchimp