Copy

Nieuwsbrief ET Electric maart

Na de wat technische nieuwsbrief van februari is er deze maand een wat informelere nieuwsbrief. De nieuwsbrief gaat deze maand over de Bouwbeurs en vanaf deze maand introduceren we iets nieuws in onze nieuwsbrief. Onze Daan de Bruin zal elke maand een rubriek schrijven. Deze rubriek zal over van alles en nog wat gaan, maar er zal altijd een achterliggende gedachte achter zitten. 

Bouwbeurs 2017 

Als eerste willen wij iedereen bedanken die wij hebben mogen ontvangen op onze beurs stand! Mede dankzij u is onze beurs een daverend succes geworden. Wij hopen u op toekomstige beurzen weer te mogen ontvangen. 

Er zijn tijdens de beurs film op namens geweest bij de stand van ET Electric. Deze op namens zijn te zien op zondag 23 april tussen 12:30 en 13:30 bij Greenproject RTL 7.  Wij willen u als relatie alvast een voorvertoning vertonen van wat er uitgezonden gaat worden die betreffende dag. 

“Daans voorzet”
                                                
Na een dag met veel zakelijke gesprekken voor ET streek ik neer in de hotelbar van Van der Valk Zaltbommel om de dag te overdenken. Ik bestelde een glas wijn en keek even om me heen.  Mijn oog viel op een tafeltje met een goed geklede en gekapte man met een veel te bruin zonnebank hoofd, en een veel te blonde jonge vrouw met een veel te korte rok en oma Duck schoenen.
 

De man zat onderuit gezakt op z’n stoel en vond zichzelf blijkbaar heel geweldig, want het volume waarmee hij sprak overstemde heel de bar. Hij had het voornamelijk over zichzelf over hoe hij zijn bedrijven had opgebouwd en dat in alles wat hij deed succesvol was. Dat hij lezingen regelde in het hele land en dat hij ervoor kon zorgen dat zij ook diverse lezingen kon bijwonen in het hele land. Hij had namelijk al lang gezien dat zij talent had.  Wat voor talent liet hij in het midden. De vrouw zat alleen te luisteren en kirde af en toe “Oh wat goed” en “Oh wat knap”. En op de vraag hoe hij had gezien dat zij talent had, “Zag ik gelijk toen je binnenkwam” sprak de man en ontstak in een bulderende lach.
 
Blijkbaar had hij naast z’n werk nog voldoende vrijetijd over want dat eiken houten hoofd liet de vrouw foto’s zien van hem met een snoek van 1 meter. Van hem in een sport auto (hij was ook rally rijder). Op die skiën (hij kon ook heel goed skiën). Op zijn jacht (Deze had hij al verdient toen hij 27 was). En met z’n geweer (want hij was al verschillende keren in Afrika geweest voor de jacht). “Oh wat goed” kirde de vrouw weer. “wat ben jij goed zeg” waarna de man op een samenzweerderige toon iets in haar oor fluisteren om daarna weer in een bulderende lach uit te barsten en daarna te roepen “Goed he”. De man ging nog een tijdje door met brallen en zei op een gegeven moment; “Weetje wat we doen? We nemen een taxi naar Den Bosch, gaan lekker stappen en als het laat wordt blijven we lekker hier slapen”. “Dat gaat niet” antwoorde de vrouw, “Want mijn man past op de kleine!! En ik moet straks koken”. “Ai!!” Antwoorde de man teleurgesteld.
 
Dit was een lelijke streep door de rekening van onze gebronsde vriend. Die waarschijnlijk ook kookte maar dan van woede. “Ik moet even naar het toilet” Zei de man en hij beende weg. Even later kwam hij terug en riep op afstand; “Ik ben net gebeld en ik moet naar een spoedklus en uuhh ik ben mijn creditcards vergeten reken jij even af. Ik spreek je nog wel een keer ofzo”. en weg was hij. De vrouw verbijsterd achterlaat. Even later hoorde ik haar door de telefoon zeggen “Schat ik ben wat eerder thuis dan gedacht”.
 
De moraal van dit verhaal is: Verdiep je altijd van tevoren in je gesprekspartner anders betaal je altijd de rekening.
Copyright © 2017 ET Electric, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ET Electric · Middelkampseweg 10 · Gameren, Gelderland 5311 PC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp