Copy
Nieuwsbrief ET Electric September

Licht seizoen komt eraan!

Verlichting komt overal voor, als hoofdverlichting, noodverlichting of als oriëntatieverlichting. Iedereen krijgt of heeft ermee te maken. ET Electric levert een schare aan verlichtings armaturen en lichtbronnen om aan deze behoefte te voldoen.

Verlichting ondergaat een wervelwind aan ontwikkeling, stonden we in de jaren ‘90 nogvooral met gloeilampen en halogeen, werken we vandaag de dag al met LED oplopend in vermogen tot 1000W. ET Electric zit bovenop deze ontwikkeling en zoekt hierin de optimale balans tussen inverstering versus lichtopbrengst en levensduur. Op deze manier kunnen wij samen met onze klanten de perfecte balans bepalenop basis van MVO en CO² reductie.

ET Electric adviseert u graag over de voor u beste keuze.


“Daans voorzet”
Boer zoekt vrouw.

De vakanties zijn weer voorbij. Nog een week sterke verhalen bij de koffieautomaat, dan kunnen we weer beginnen. Het is ieder jaar weer een herhaling van zetten. Barcelona wordt tegenwoordig in acht uur gereden met caravan. Iedereen heeft prachtig weer gehad en geen spatje regen. Niemand heeft in de file gestaan en geen vertraging gehad op de vliegvelden. De kamers hadden allemaal zeezicht en waren super schoon. Ik wou dat ik ook eens zo’n vakantie had. Maar ik tref het altijd anders.

Ik ben benieuwd hoeveel echtscheidingen het dit jaar weer gekost heeft, want vorig jaar was een record. Wil je van elkaar af ga dan één maand met elkaar op vakantie en het is zo voor elkaar, succes verzekerd. Over een maand presenteren de omroepen de winterprogramma’s alweer. Dan wordt het weer genieten van de meest stompzinnige programma’s. Met stip bovenaan staat het met vijf miljoen kijkers gehonoreerde programma “Boer zoekt vrouw”. En dat gaat ongeveer zo.

Bij het aanbreken van de ochtend wordt het luide gesnurk overstemt door het alarm van de wekker. Het is nog koud en donker buiten maar dit is nu eenmaal al jaren de vaste tijd om op te staan. Met een ongewassen hoofd strompelt de man naar de keuken, mompelt wat onverstaanbaars en zet wat koffie. Nadat de koffie en het brood genuttigd zijn trekt de man zijn met mestlucht doordrongen jas aan, waarna hij zijn voeten verwend met een stel houten vieze klompen. De cameraploeg volgt hem op de voet en terwijl hij naar de stallen loopt verteld hij nog even zijn gedachte over het hebben van een vrouw. Een vrouw hebben zou toch best wel handig zijn, het brood en de koffie zou dan klaarstaan in de ochtend en ook het huishouden zou hij niet meer hoven doen. Kleding wassen, strijken, koken en afwassen zou dan allemaal gedaan worden. Dat is namelijk vrouwenwerk en het recht van het aanrecht past daar goed bij.

Met een serieuze uitdrukking op het gezicht komt de kijker erachter dat emancipatie van vrouwen niet echt hoog in het vaandel staat. Medelijden wordt al snel opgewerkt aangezien deze wijsheden overgaan van vader op zoon en hij gewoon niet beter weet. De enige ervaringen met vrouwen die hij ooit heeft gehad is met zijn onderdanige moeder die alles voor hem en zijn vader deed en die ene keer op dertienjarige leeftijd met zijn nicht in het hooi. De cameraploeg probeert een zo realistisch mogelijk beeld te brengen en filmen daarom alles. Bij de stal aangekomen stapt hij zonder aandacht te besteden aan de doordringende strontlucht door de deur, praat wat tegen de dieren en begint al snel onverschrokken aan zijn eerste taak. Het aftrekken van een stier om zaad te krijgen voor de koeien gaat hem goed af, dat doet hij tenslotte al jaren in de stal alsook in huis. Daarna geeft hij zijn trouwe beestjes eten en gaat de stallen uitmesten, tot zijn knieën zakt hij weg in de uitwerpselen en hij lacht. Trots zegt hij dat je dit kun je alleen maar doen als je heel veel van je dieren houdt, boer zijn is echt het mooiste vak wat er is.

Dit moet echt een enorme aantrekkingskracht zijn op vrouwen want de postzakken zijn niet aan te slepen. Vrouwen werpen zich voorde voeten van de boeren, vergeten de emancipatie en willen zo tekenen voor een slaaf en stinkend leven. Meer dan vijf miljoen mensen aanschouwen dit, iets dat als net zo verbazingwekkend is als de vrouwen die dit aantrekkelijk vinden. Waarom boeren zo in trek zijn weet niemand maar het is op dit moment echt een hype. Op zich is dit wel goed nieuws voor al die verstokte vrijgezellen in Nederland die al jaren voor de computer porno zitten te kijken en dromen van een echte vrouw. Die kunnen altijd nog boer worden, geen datingsites meer, geen Tinder, maar gewoon doen als je boer bent. Arrogant en seksistisch zijn valt al niet meer op, je bent boer en zo zijn die mensen gewoon. Ze hadden beter het programma een eerlijkere titel kunnen geven zoals “Boer zoekt hoer” of “Boer zoekt werkster”. Nederland is gek en dit programma en de kijkcijfers bewijzen dat. Op deze manier komen we natuurlijk nooit af van het klompen imago van Nederland. Bedankt, Yvon Jaspers.

Ik zal de boer een wijze raad geven die waarschijnlijk beter werkt dan het geleuter van Yvonne Jaspers. Ga naar een goeie kaper. Laat bij Oger een modern maatkostuum aanmeten. Ga naar een trendy café. Gooi achteloos een nep bosje sleutels op de bar. Trek een bak bankbiljetten uit je kont zak en roep: Geef heel de bar wat te drinken. En die twee blonde dames op de hoek een fles champagne. Daar kunnen geen duizend brieven tegen op. Succes verzekerd.

Zo is het ook in het zakenleven. Ga recht op je doel op, zeg wat je wil zonder geleuter en gedraai eromheen en doe wat je beloofd. Dit zal door iedereen op waarde worden geschat.
 
Een prettig laatste kwartaal!
Copyright © 2017 ET Electric, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ET Electric · Middelkampseweg 10 · Gameren, Gelderland 5311 PC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp