Copy
Nieuwsbrief ET Electric mei 

Vertrek Manolito Winkel 

ET Electric hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met onze relaties en wij houden u graag op de hoogte van de personeelswisselingen binnen onze organisatie.

Wij willen u via deze weg informeren dat onze vertegenwoordiger Manolito Winkel per 1 mei 2017 stopt bij ET Electric. Na goed overleg te hebben gehad, hebben we in samenspraak besloten dat onze wegen op een positieve manier scheiden.

Mocht u telefonisch contact willen hebben met ET Electric dan kunt u ons bereiken op 088-11 65 300. Het mailadres van Manolito zal intern worden doorgezet naar een collega. Het mobiele nummer van Manolito zal na zijn vertrek in zijn eigendom blijven wat voor u betekend dat u voor vragen en/of opmerkingen contact op kan nemen met het kantoor op het bovengenoemde nummer.

Mocht Manolito uw aanspreekpunt zijn bij ET Electric dan zullen wij in de maand mei contact met u opnemen om uw nieuwe contactpersoon kenbaar te maken en wellicht een kennismakingsgesprek te organiseren.

Wij wensen Manolito veel succes in zijn verdere carrière.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag!

TV Uitzending ET Electric 

Op zondag 23 april was ET Electric te zien bij RTL Green Project. Mocht u de uitzending hebben gemist dan kunt u nu alsnog de uitzending bekijken! 
ET Electric

“Daans voorzet”
Het meest overschatte beroep ter wereld is dat van voetbaltrainer!         
 
In het verleden waren voetbaltrainers persoonlijkheden waar iedereen tegenop keek en met het doel voetballers conditioneel en technisch beter te maken, slechts geassisteerd door een hulptrainer, die er voornamelijk was om de pionnen neer te zetten en de netten met ballen naar het veld te dragen. Types als Happel, Michels, van Hanegem, Beenhakker en Cruijff dwongen alleen door hun aanwezigheid respect af.
 
Deze mensen gaven het grootste gedeelte van de verantwoordelijkheden aan hun sterkste spelers en lieten alles aan de creativiteit van de spelers over om oplossingen in het veld te bedenken. Tevens waren ze meesters het individu van de spelers dusdanig in te schatten, zo dat ze zonder veel geschreeuw het beste uit het individu en het vooral uit het team te halen.
 
Happel was daar een meester in. Eens na een wanprestatie posteerde hij zich direct na de wedstrijd met zijn rug tegen de deuropening van de kleedkamer, liet de hele ploeg langs hem heen de kleedkamer betreden, keek ze alleen maar aan en zei niets, toen de hele groep binnen was sloeg hij met een klap de deur dicht en liet zich 3 dagen niet zien.
De wedstrijden daarna werden allemaal met veel overtuiging gewonnen, omdat de spelers begrepen dat ze de trainer in de steek hadden gelaten.
 
Dat steekt schril af tegen de generatie wijsneuzen en rookies die er nu rondlopen, met de air en loze praatjes of ze het voetbal zelf uit hebben gevonden.
 
De Boer, Cocu, van Bronkhorst, Blind een stelletje eenheidsworsten opgeleid door nog slechtere docenten, door bestuurders van clubs, losgelaten worden bij miljoenen bedrijven. De heren die deze lieden aanstellen spelen met het geld van anderen, met één doel, zo weinig mogelijk tegenspraak om maar zo lang mogelijk te blijven zitten.
 
Om hun onkunde zoveel mogelijk te verbergen hebben ze een nieuw fenomeen bedacht, een andere trainer als klankbord.
De Boer klankborden met Spijkerman en Bergkamp, Cocu met Hiddink, en Feyenoord maakt het nog bonter met Wouters, als er nu iemand geen klankbord is, is hij het wel, want hij zegt nooit iets!
 
Het beste klankbord was Advocaat, die van Bronkhorst redde door de 3e plaats veilig te stellen en de beker te winnen. Veel heeft hij daar niet van geleerd want dit seizoen valt hij louter op door de verkeerde spelers op te stellen of op de verkeerde plaats te zetten of met een zelfmoord tactiek in uitwedstrijden te beginnen waardoor je in 5 wedstrijden na 10 minuten met 1-0 achterstaat, waardoor hij waarschijnlijk het kampioenschap verspeeld, en daarvoor als beloning een nieuw contract tekent.
 
Nog erger zijn de keeperstrainers die met blocnotes vol een speler die 5 minuten voor tijd moet invallen met 95 interlands en Nederlands topscorer allertijden de looplijnen uit staat te leggen.
Van Persie deed het enige juiste, de blocnote uit de handen van de man plukken en het zo ver mogelijk weggooien, als dank werd hij nooit meer opgeroepen.
 
Gelukkig hebben we in het bedrijfsleven nog kundige bestuurders, want als we alles wat zich in de voetballerij beweegt op onze bedrijven zouden loslaten waren we in no-time een 3e wereldland; maar ook daar zouden ze zich wel weer uitpraten met dezelfde onzinnige teksten want alles wat krom is wordt recht geluld en zo zaten ze nog lang en gelukkig op het pluche!
Copyright © 2017 ET Electric, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ET Electric · Middelkampseweg 10 · Gameren, Gelderland 5311 PC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp