Copy

Nyheter

från din lokala fiberleverantör

Maj 2017

Här kan du ta bort - ändra - lägg till dig i vår sändlista
Öppna mailet i din webbläsare

Alla ska me'!

Arvika Kommunnät har som ambition att nå alla kommunens invånare. Vi bygger redan för fullt i tätorterna inom kommunen Arvika; Klässbol, Edane, Jössefors och Sulvik. Av våra 2400 kunder har drygt 1600 redan anslutit till vårt supersnabba fibernät. I samverkan med fiberföreningarna stöttar vi utbyggnaden på landsbygden och inom kort kommer du som är kund och bor i Högvalta, Ullen, Racken, Högerud, Glava och Brunskog bli inkopplad.

Vår- & sommarkampanj

Under våren och sommaren erbjuder vi alla villaägare inom kommunens tätorter anslutning till kampanjpriset 17900 kr. Har du inte redan beställt – passa på nu! Känner du någon som borde beställa men inte gjort det – berätta för hen. Vi garanterar att du har anslutning senast 24 månader efter att du skrivit på avtalet.
 

Com Hem "hemma" hos Arvika Kommunnät

Om du tidigare missat nyheten vill vi återigen berätta att Com Hem ingår som tjänsteleverantör i Arvika Kommunnäts nät.

Com Hem är i gott sällskap bland alla våra övriga tjänsteleverantörer. Kolla in alla tjänsterna på www.aknab.valjtjanst.se. Du når även denna sida via www.anslutarvika.nu
 

Vilka områden står på tur att bli anslutna?

Inom Arvika tätort är det kunder i områdena Svalan och Dungen i Högåsen samt delar av området Spinnrocken som står på tur att anslutas till Arvika Kommunnät. 

I Klässbol, Jössefors, Edane, Högvalta-Speke, Ullen och Racken pågår arbetet med att ansluta kunder. Dessa kunder kommer att kopplas in efterhand eller när respektive stamnät blir klart.

Vi kommer under året starta arbetet med att förtäta befintliga områden inom Arvika tätort, d.v.s. i områden där mer än 30% av våra kunder som redan är anslutna. Som tidigare krävs det att vi når ett visst antal nya kundavtal för att starta nybyggnationen. Vi förlänger därför kampanjpriset 17900 kr för ge alla chansen att framtidssäkra sitt hus med fiber till ett förmånligt pris. Anmäl dig direkt på www.arvika.stadsnatsportalen.se/connect/

Bor du i lägenhet? Under 2017 kommer Arvika Kommunnät anstränga sig än mer för att erbjuda bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter möjlighet att ansluta sig till fiber.

Beställ tjänster

- för privatpersoner

INTERNET

PAKET-TJÄNSTER

IP-TV

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi uppmuntrar att du kontaktar oss med dina frågor och funderingar. Har vi inte svar direkt tar vi reda på det och återkommer.

Vi svarar på telefon, 0570-76 40 76, måndag till torsdag, 8.00-16.00, samt fredag 8.00-15.30, med lunchstängt 12.00-13.00. Skulle vi inte svara på telefon kan du maila oss på info@anslutarvika.nu.

Våra lokala partners står också till tjänst med att svara på dina frågor och har expertkunskap och kan guida dig vad gäller utrustning och hemmanät. Besök eller ring Euronics, AudioVideo och 42Store.

Vid felanmälan: Kontakta alltid din tjänsteleverantör.

Våra samarbetspartners för privatkunder

Vill du ha hjälp med att installera en router eller få reda vad det finns för olika kommunikationslösningar för hemmabruk?

Du har väl inte missat att vi samarbetar vi med våra lokala partners 42Store, Euronics och AudioVideo. Dessa är experter på produkter och tjänster som passar att anslutas till Arvika Kommunnäts fibernät och de hjälper dig gärna att komma igång med din nya anslutning!
Vi erbjuder IT-support till företag och privatpersoner och har lång erfarenhet av både service och support på datorer och nätverk. Hos oss hittar ni det mesta ni behöver till ert nätverk. Läs mer...
Hos Audio Video hjälper vi dig med det mesta inom fiber. Alltifrån beställning av fibertjänster, TV, bredband och telefoni, tillbehören/utrustningen du behöver samt installation. Vi håller till på Kyrkogatan, ovanför KappAhl och Lindex. Välkommen in! Läs mer...
Euronics i Arvika ligger på Palmviksområdet tillsammans med 2 stora matbutiker. Här finns ett brett utbud av TV och ljudanläggningar, datorer, mobiltelefoner ihop med stora operatörer, digitalkameror, både stillbild och video. Läs mer...

Komigång-hjälpen förlängs!

Tillsammans med våra partners AudioVideo, 42Store och Euronics hjälper vi dig med att komma igång med att använda ditt nya fibernät från Arvika Kommunnät. Utnyttja värdechecken som är värd 500 kronor till våra partners, så kan du använda den för installationstjänster som behövs för att du ska komma igång lättare. Du kan köpa en tjänst från en expert som hjälper dig att installera t.ex. en router som ska kopplas till fibernätet.

Denna mycket populära tjänst förlängs året ut. Notera att den gäller en gång per anslutning och i samband med köp av tjänster om inte annat överenskommits med kommunnäts lokala partner.

Rabattchecken bifogas i nyhetsbrevet och kan också fås genom en begäran på mail till info@anslutarvika.nu

Notera att 42Store tyvärr inte har möjlighet att ta emot checken.

På förekommen anledning ber vi alla kunder som vill utnyttja rabattchecken att kunna visa den lokala partnern att man är kund till Arvika Kommunnät.


Bra länkar hos oss:

Välj tjänster och se vad våra anslutna kunder tycker (informationsbroschyr)
Varför ska jag ansluta mig och hur gör jag? informationsbroschyr)
www.aknab.valjtjanst.se för att beställa tjänster
Fiberutbyggnad - hur är läget för mitt område?
 


Bra externa länkar:

Bredbandsforum - en del av regeringens bredbandsstrategi
Jordbruksverket - Stöd för bredbandsutbyggnad
Post och Telestyrelsen, PTS - arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post.
Svenska Stadsnätsföreningen - en oberoende bransch- och intresseorganisation för Sveriges stadsnät.
Telekområdgivarna - en opartisk och kostnadsfri konsumentrådgivning om abonnemang för bredband, telefoni och TV.
Välkommen med dina synpunkter!
Det har varit ett hektiskt år här på Arvika Kommunnät och många av er har märkt det genom att ni blivit anslutna till det kommunala fibernätet. Har ni synpunkter, vill ni ge feedback - ris eller ros - så tveka inte att höra av er till oss via epost: info@anslutarvika.nu
För att du ska få veta vad som händer på Arvika Kommunnät skickar vi regelbundet ut nyhetsbrev till dig. Vi vänder oss till dig som redan är ansluten, väntar på att bli det eller som är intresserad av att bli ansluten. Självklart vänder vi oss även till alla er som är med i någon fiberförening i Arvika kommun. Du hittar också nyheter på vår webbplats www.anslutarvika.nu.
Anslut dig:
Villaägare - Fastighetsägare - BRF och SMF - Företag - Fiberföreningar
Anslut Arvika - en del av Arvika Kommunnät AB

Postadress:
12. Administration, 67181 Arvika   Besöksadress: Rosendalsvägen 19, Arvika
Webbplats: anslutarvika.nu   E-post: info@anslutarvika.nu   Telefon: 0570-76 40 76

Ansvarig utgivare: Lennart Rönning - Produktion: MaFalls AB

Copyright © 2017 Arvika Kommunnät AB, All rights reserved.