Copy
De laatste nieuwtjes van Werk aan de Winkel Sittard
View this email in your browser


Veel nieuws, maar de basis blijft!

De afgelopen jaren stonden voor WerkaandeWinkel in het teken van gestage groei en permanente verandering. Met de verhuizing naar ons prachtige ruime pand aan de Putstraat 30, werden óók het aanbod, de entourage, de mogelijkheden én de activiteiten met regelmaat vernieuwd. En daar vertellen wij u graag zo nu en dan iets meer over. Vandaar deze (1e) nieuwsbrief.
Vooropgesteld; onze filosofie, als basis van onze werkwijze is niet veranderd. Wij blijven geloven in een samenleving waarin iedereen een plek verdient.


Nieuw Maakwerk

Van kleine, eenvoudige reparaties, tot ingewikkelde, grotere opdrachten.

 
In ons gespecialiseerde naaiatelier kun je terecht voor al je vermaak- en herstelwerkzaamheden. In een prettige, warme ambiance denken wij met je mee om je favoriete kledingstuk te herstellen of iets geheel nieuws te creëren. Loop even binnen en laat je verrassen door onze service en onze mogelijkheden. Maakwerk levert vakwerk!

Nieuw Jouw jurkje

Stel je eigen jurkje samen, wij nemen je maten op en vertellen je hoeveel stof je nodig hebt.

 
Altijd al op zoek naar het perfecte jurkje voor jouw figuur? Je kunt bij Maakwerk kiezen uit 5 door ons ontworpen modellen. Wil je mét of juist zonder mouwtje, lang of kort? Welke halslijn vind jij mooi? Breng de benodigde stof mee en wij maken jouw favoriete jurkje exact op maat. Prijs vanaf € 50,-

Nieuwe website!

Last but not least: Vol trots presenteren wij ons nieuwe logo en huisstijl, die je in de header hierboven al kunt zien. Ook onze website sluit qua sfeer en mogelijkheden inmiddels optimaal aan bij ons huidige bedrijf.
Naast een kleine blik in de keuken, gaan we nu ook steeds wisselende bijzondere producten presenteren en te koop aanbieden. Via de website kun je ons laten weten dat je interesse hebt in een bepaald product, waarna wij het kunnen reserveren of per post versturen.
Net als in onze winkel zullen deze speciale producten (vintage, retro, design en bewerkt) frequent worden vernieuwd. Dus, wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod? Kijk dan regelmatig even op onze site!!
www.werkaandewinkelsittard.nl

Volg ons
Volg ons
Bezoek onze website
Deel
Tweet
Stuur door
Pin
Copyright © 2016 werkaandewinkel, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


Email Marketing Powered by MailChimp