Copy
<<Ime>> prevod pisma v srbohrvaški jezik je TUKAJ

<<Ime>> jutri...

Verjetno vsaj že od decembra lahko prebirate razne napovedi za 2020, prav tako ključna eklipsa jutri in 12.1.2020, ko se po 38 letih ponovno srečata v konjunkciji saturn in pluton, marsikdo pa pozablja, da gre energija leta 2020 v enomestni številki na 4 in dodatno daje izredno težo čudnih, nepredvidljivih dogodkov.


Preobrati srečne usode

To težko in res naporno številko 4 bomo spremenili, ker bo 22 ( 2020 ) zaradi posebnega izdelka in povezanih numeroloških kod za posameznika potegnila na površje krono preobratov srečne usode....
Ni moj namen, da vas strašim, rada pa opozorim prej preden bi vaše zgodbe ne imele več dovolj moči za preobrat.


Obstoječe v tem trenutku in zgodbe, ki bodo prihajale v vaše življenje.

Leto 2019 je bilo intenzivno v vseh pogledih, na kar sem vas opozorila decembra 2018, vendar nekateri tega niste jemali dovolj resno in življenje se je marsikomu obrnilo popolnoma drugače kot ste si želeli. Leto 2019 je nosilo s seboj karmo-19 in samo vsi, ki ste imeli svoje kode preko različnih izdelkov, za točno določena obdobja in namen ste ostali na površini in celo dosegli korake naprej.
Mnogi ste z njimi uresničili svoje sanje, ker ste prepoznali, da vaš datum rojstva takšne kot je, je in ga ne morete spremeniti, lahko pa mu pomagate, da se preko izračunanih numeroloških kod povežete v preobrate SREČE.
Leto 2019 je bilo vsaj na dveh področjih za vsakega med vami prelomno, to mi boste morali priznati, ker se je konfiguracija številk preko časovnih pasov skozi tedne in mesece podvajala.


Kode so vam dale zavetje in moč tega nikoli ne pozabite.

Leto 2020 bo še enkrat težje od leta 2019!!! Toliko slabega se lahko dogodi in toliko fantastičnega. Vmesne poti ne bo. Če jo je leto 2019 še imelo, jo leto 2020 ne bo več.

Želim, da vam je pred jutrišnjim vstopom v numerološko leto 2020 ob polnoči popolnoma jasna samo ena stvar:
Vaš datum rojstva je vaša energija-želeli ali ne, usoda je pot, časovni pasovi so dejstva in jih ne morete preskočiti, ker jih živite, numerološke kode so vaša krona, želje bleščeči diamanti. 

Za zmage in najlepše nasmehe, za sanje in cilje. Zaradi preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Čez 28 ur se odprejo ta vrata diamanta numeroloških kod za fantastične dogodke. Bodite pri svojih računalnikih ob polnoči iz četrtka na petek-10.1.2020, da boste lahko imeli prvi priložnost za naročilo svoje krone za leto 2020 po najnižji ceni... 

Za vse, ki vam je lažje naročanje po telefonu: Ob polnoči iz četrtka na petek 10.1.2020, bo za 2 uri omogočeno tudi telefonsko naročanje in potem v petek preko celotnega dneva od 8-20 ure.

Vrtiljak dogodkov v popolnoma drugačnih dimenzijah in dotaknilo se bo vsakega med vami.

Spletna stran Spletna stran
Facebook Facebook
Email Email
Copyright © 2020 Influenca, Vse pravice pridržane