Copy
Deel
Tweet
Stuur door

Kom je ook?

Gratis presentatie Storytelling!

Woensdag 5 juni 2019 van 9 tot 11 uur is de maandelijkse Open Coffee in Beuningen. Tijdens de netwerkbijeenkomst voor ondernemers geeft het Social Media Duo een gratis presentatie van 20 minuten over Storytelling.

Ben je benieuwd en wil je horen, zien en voelen wat Storytelling inhoudt? Kom dan naar Droom Beuningen aan de Schoenaker 10, 6641 SZ Beuningen.

De koffie en de thee zijn gratis. Naast de korte presentatie kun je andere ondernemers leren kennen, sparren met zzp-ers en mkb-ers en contacten leggen voor de toekomst.

Blogs

Hoe maak ik een gifje?


Bewegend beeld trekt de aandacht. Heb je je altijd al afgevraagd of jij zo'n korte animatie zelf kunt maken? Ja? Is het moeilijk? Nee. Kijk maar.

Lees meer
Foto: Dick Vogelzang

Auteursrecht voor beeldmateriaal

Met de komst van de nieuwe privacywet zijn de regels voor het gebruik van foto's voor je website aangescherpt. Lees meer hierover in ons blog.

Leer zelf bloggen!

De presentatie in Beuningen is een voorproefje op onze workshop Zakelijk Bloggen. Wij geven de komende maanden een aantal keren een workshop. Met daarin een interessant programma.


Je kunt de workshop ook boeken voor in company sessies. En als je je aanmeldt met meerdere personen, geldt er een groepskorting.Voor meer informatie kijk je op onze website met behulp van onderstaande knop.
Zelf leren bloggen? Klik hier!

Kan ik ook storytelling toepassen in mijn blogs?

In dit blog een korte uitleg hoe je storytelling kunt toepassen in je eigen blogs op je website of op social media. Vertel ook verhalen over de geschiedenis van je bedrijf, van je klanten, je toeleveranciers, over de ervaringen van je medewerkers of van je ambassadeurs.
Facebookpagina Social Media Duo
Twitteraccount Social Media Duo
Website
Email
Copyright © 2019 Social Media Duo, Alle rechten voorbehouden.


Wil je de opmaak van je mail ontvangen of je voorkeuren aanpassen?
Je kunt je voorkeuren hier aanpassen of je uitschrijven van de verzendlijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © 2019 Social Media Duo, Alle rechten voorbehouden..


Wil je de manier waarop je de mails ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven van de mailinglijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp