Copy
Zet mij op de verzendlijst!
Facebook
Twitter
Website
Email

Werk aan de Winkel!

Van Webwinkel tot Shopping

We hebben een serie blogs geschreven over Winkelen op Internet. Voor jou als ondernemer belangrijk om te weten. Want zo breng je je producten het best aan de man. En "internet", daarmee doelen we zowel op je webshop als op de Shopping onderdelen op de diverse sociale media. Dus scroll naar beneden voor al die nuttige informatie. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kan tegenwoordig ook via onze agenda.
Ik maak graag een afspraak

Lees ook onze laatste blogs

Dit zijn onze laatste blogs:

Je ziet het. Je hebt op deze manier legio mogelijkheden om je producten aan de man te brengen. Google Shopping is bovendien interessant voor de horeca, omdat je daar je menu kunt opgeven. Google biedt ook Click en Collect aan. Wat weer interessant is voor de detailhandel.

Succes met de verkoop!

Online Workshop Bloggen

Ja, ik volg de maatwerk online workshop bloggen

Maak een afspraak met ons!

Via onze website, Facebook en Google kun je nu ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over van alles en nog wat. Stel, dat je een kort advies wilt, meer wilt weten over de workshops of gewoon met ons wilt kennismaken. Dat kan heel gemakkelijk online via Jit.si of Zoom.
Ik maak graag een afspraak!

Laat je website grondig scannen om hem te verbeteren!

Wij zeggen dan altijd, dat het niet goed is als je een site hebt die alleen maar gevonden wordt omdat mensen er per ongeluk over struikelen. Of omdat jij degene bent die je URL steeds moet doorgeven, zodat je potentiële klanten hem kunnen bezoeken. Als jij je in dit verhaal herkent, dan is jouw site toe aan een grondige website scan.
Scan mijn website en geef tips!
Beste lezer,

Is het je gelukt om alles te lezen en hieronder aan te komen? Dan vind je de informatie die hierin staat wel heel erg interessant.

Als nog niet op de verzendlijst staat en ons als Social Media Duo beter wilt leren kennen, is het misschien een idee om  je aan te melden voor de verzendlijst.

Druk op onderstaande knop en vul je gegevens in. We zien je graag verschijnen!
Zet mij op de verzendlijst!
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel
Copyright © 2021 Social Media Duo, Alle rechten voorbehouden.


Wil je de manier waarop jij deze mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven van de verzendlijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp