Copy
Nedan finns en beskrivning av Profecta och fördelar som Profecta kan ge ditt företag.
View this email in your browser
Du får detta nyhetsbrev då våra vägar har korsats i något sammanhang och vi har bytt visitkort.

Skulle du av någon anledning inte vilja ha mina nyhetsbrev är du välkommen att avregistrera dig via länken längst ned. Tack på förhand och ha en fortsatt trevlig dag, Med vänliga hälsningar Kristina.
 

Profecta erbjuder tjänster inom med affärsutveckling och företagscoaching som bygger på forskning inom positiv psykologi. Genom att välja en evidensbaserad produkt kommer ditt företag att få:
  • en insats som är anpassad för den utmaning som du står inför
  • ett säkrare resultat, då många har erhållit resultat före dig
  • en klar och tydlig siffra på vad en insats har gett företaget

Främst jobbar Profecta med styrkebaserat arbete. Studier har visat att det kan ge exempelvis upp till drygt 12% högre produktivitet hos de anställda jämfört med ett traditionellt arbetssätt. I ett räkneexempel skulle det motsvara en omsättningsökning på över 100.000 kr per anställd och år*, vad skulle det kunna innebära för ditt företag?

Oavsett om du vill förbättra någonting, har ett problem eller bara vill veta mer: Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte.

* Exemplet är baserat på en omsättning på 1 miljon per anställd och år.
Profecta erbjuder kundanpassade lösningar som är optimala för den frågeställning som företaget står inför. Genom att fokusera på de aspekter hos varje individ som får denna att både må som bäst och prestera på topp kan företaget erhålla effekter som ökad effektivitet, högre omsättning samt lägre personalomsättning och sjukfrånvaro. Profecta erbjuder både coaching för individer (ledning, chef och anställd) och grupper, samt seminarier för grupper.


Copyright © 2016 Profecta.

Kontakt:
Lektorsgatan 7, 58235 Linköping. 
info@profecta.nu
073 90 17 969

Vill du inte ta emot dessa nyhetsbrev? Klicka här för att avregistrera dig.

Email Marketing Powered by MailChimp