Copy
Bekijk deze email in je browser

Je kunt weer vakkundig aan het werk met deze fantastische werkplaatsinrichtingen!

Deze Heavy Duty Werkplaatsinrichting heeft alles wat je nodig hebt!
 
De set bestaat uit 2 ruime kasten, 4 bovenkasten, 2 ladekasten, een onderkast en een plek voor al je vuilnis. De achterwand is ideaal om al je gereedschap aan te hangen, en samen met het sterke werkblad maakt dit het een uitstekende werkplek!
Deze complete werkplaatsinrichting bestaat uit diverse opbergkasten en -laden. De achterwandplaat is geschikt om gereedschapshaken in te hangen en het solide houten werkblad biedt een zeer goede werkplek.

De werkplaatsinrichting bestaat uit 2 staande kasten voorzien van 5 planken, 4 bovenkastjes voorzien van gasgeveerde deurtjes, 2 ladenkasten voorzien van 5 laden, 1 onderkast voorzien van 4 laden en 1 onderkast voorzien van 2 planken.

Ook voor thermokleding kom je naar Groot Techniek!

Met de onvoorspelbare temperaturen de laatste tijd is het extra belangrijk om op elke omstandigheid voorbereid te zijn. Om die reden zijn de thermobroeken en thermoshirts van Elka Rainwear nu extra scherp geprijsd bij Groot Techniek.

Deze thermokleding heeft een isolerende en ademende Cooldry basislaagstof. Ook zijn de kledingstukken licht van gewicht en sneldrogend. Daarnaast beschikken ze over een 20% rek.
Bekijk voor onze vele andere aanbieding op onze OP = OPRUIMING pagina en bekijk ook onze NIEUW IN ONS ASSORTIMENT pagina voor de nieuwste producten
Volg ons op
Email
Groot Techniek
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2022 Groot Techniek, All rights reserved.


Wil je deze e-mails niet meer ontvangen dan kan je hier je gegevens aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Gegevens wijzigen of afmelden voor deze e-mails.
Uiteraard gaan weer zeer voorzichtig met je persoonlijke gegevens om en doen wij er alles aan om te zorgen dat hier nooit iets mee gebeurt wat jouw vertrouwen in ons kan beschamen.

Email Marketing Powered by Mailchimp