Copy
Bekijk deze email in je browser

Brandstof en toebehoren van Aspen

Aspen 2 is geschikt voor al je tweetakt motoren.Aspen 4 is geschikt voor al je viertakt motoren waarin Euro 95 ongelood gebruikt wordt. Aspen 2 en Aspen 4 verbranden schoner waardoor de uitlaatgassen minder schadelijk voor je gezondheid zijn. Ook houden ze de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur.

Ze zijn jarenlang houdbaar, zonder dat de kwaliteit verminderd!

Geen geknoei meer met deze vulsets!

Deze vulsets zijn zeer snel en gemakkelijk te gebruiken. Sluit de vulset direct aan op een 25L jerrycan en plaats deze in bijvoorbeeld een stelling en je kunt eenvoudig de accu bijvullen.

Olievulkannen van Pressol

Voor het bijvullen van olie is nauwkeurigheid zeer belangrijk. Hiervoor zijn de olievulkannen van Pressol uitermate geschikt!
Ze beschikken over een flexibele tuit, waardoor je bijna alle plekken moeiteloos kunt bereiken. 

Deze kannen zijn beschikbaar in 1L, 2L en 3L formaat en zijn voorzien van een schaalverdeling. Ook zijn ze zuur en brandstof bestendig.
Bekijk voor onze vele andere aanbieding op onze OP = OPRUIMING pagina en bekijk ook onze NIEUW IN ONS ASSORTIMENT pagina voor de nieuwste producten
Volg ons op
Email
Groot Techniek
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2022 Groot Techniek, All rights reserved.


Wil je deze e-mails niet meer ontvangen dan kan je hier je gegevens aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Gegevens wijzigen of afmelden voor deze e-mails.
Uiteraard gaan weer zeer voorzichtig met je persoonlijke gegevens om en doen wij er alles aan om te zorgen dat hier nooit iets mee gebeurt wat jouw vertrouwen in ons kan beschamen.

Email Marketing Powered by Mailchimp