Copy
Groot Techniek nieuwsbrief | Een superaanbieding!
Lees deze nieuwsbrief in je browser
DEZE AANBIEDING MAG JE NIET LATEN LOPEN!

Alhoewel, eigenlijk loop je juist wel. En heel lekker ook, op de werkschoenen van Buckler. Alsof loopcomfort, kwaliteit en uiterlijk nog niet voldoende argumenten zijn hebben we nu ook nog een knaller van een aanbieding met dit topmerk. Een paar werklaarzen én een paar werkschoenen voor samen €149,-. Dit kan niet missen, jij loopt binnenkort ook op veiligheidsschoenen van Buckler!
Deze schoenen zijn gemaakt van premium materialen met 's werelds meest geavanceerde injection moulded technology. De rubberen loopzolen zijn slipbestendig en olie- en hittebestendig. Leverbaar in maat 40 t/m 47.
Bestel direct zo'n fantastische set voor slechts €149,-

EEN NIEUWE MOBIELE SLANGENPERS IN ONS ASSORTIMENT

We hebben ons assortiment mobiele slangenpersen uitgebreid met deze pneumatische pers. En zoals je van ons gewend bent is ook deze pers uitermate scherp geprijsd. Zo vind je ze nergens anders!

Deze draagbare slangenpers met vaste orginele Enerpac pneumatische pomp is ideaal voor bijvoorbeeld een servicebus om te kunnen persen op locatie. Voorzien van led indicator voor bereikte persdiameter. . Geschikt voor hydraulische slangen 1/4 tot 1" 2 staalinlage. Robuuste uitvoering. Gewicht slechts 25 kg. Inclusief persbekken 10-12-14-16-19-23-27-31 en hydraulische olie iso 46.
Meer info over de pers GT16 L of bestel direct in de webshop
Dat is een mooi meeneemprijsje!
 
Dit stoffer en blik zijn degelijk in gebruik en geschikt voor het verwijderen van droog en middel grof vuil. De borstel is 29 cm lang, 5 cm breed en de haren zijn 7 cm lang. Het blik is gemaakt van verzinkt staal en is voorzien van een houten handvat. De afmeting van het blik is 22 x 23 cm.
Voeg dit stoffer en blik meteen aan uw bestelling toe in onze webshop
Copyright © 2016 Groot Techniek, Alle rechten onder voorbehoud.


Wil je deze mails niet of anders ontvangen?
Pas hier je gegevens aan of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp