Copy
Groot Techniek nieuwsbrief | Bedrijfskleding en werkschoenen
Lees nieuwsbrief in je browser
GROOT TECHNIEK BEDRIJFSKLEDING EN WERKSCHOENEN

Groot Techniek is hét adres voor bedrijfskleding, werkschoenen en PBM's.
Wij hebben veel know-how en geven al jarenlang advies op het gebied van kwaliteit en functionaliteit van schoeisel en bedrijfskleding.

Wij adviseren en ontzorgen in iedere branche onze klanten, of het nu gaat om casual werkkleding, kleding voor de agrarische sector, offshore, metaal of industrie. 

Groot Techniek is van alle markten thuis en beschikt over een groot assortiment aan kleding en schoeisel. Desgewenst voorzien wij op verschillende manieren de bedrijfskleding van een logo of naam.
Klik voor video pasadvies bij Nic Oud 

PASADVIES BIJ ONZE KLANTEN OP LOCATIE

Sinds enige tijd bieden wij onze klanten de mogelijkheid om binnen hun eigen bedrijfsomgeving pasadvies van ons te krijgen. Wij komen op afspraak langs voor een uitgebreide intake, brengen alle wensen in kaart en maken op basis daarvan een plan van aanpak.

Indien gewenst maken wij voor elke werknemer een voetscan en passen wij een perfect passende schoen aan. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Bel 0224 - 54 44 44 en vraag naar Mike of Monica.

Mail voor meer informatie

BUCKLER SCHOEN MET GRATIS MYSOLE INLEGZOOL

Deze Buckshot BSH007BK is één van onze meest flexibele schoenen. Naast enkelbescherming heeft deze schoen ook een veilige antislip zool volgens de hoogste normering. 
Voorzien van een waterbestendig lederen bovenwerk, stalen neus en stalen tussenzool. 

Nu bij aanschaf van deze schoen een gratis paar comfortabele MySole inlegzooltjes. Uw voeten worden zorgvuldig opgemeten en op basis daarvan geven wij een persoonlijk advies.
Deze zooltjes zijn zeer duurzaam, stevig en schokdempend. De zolen zijn afgedekt met een sterke ClimaTex bekleding voor minimale wrijving, langdurig gebruik en goede vochtopname. Geschikt voor elke werkschoen.

Bestel nu Buckler schoenen in de webshop

GUY COTTEN KRUIPBROEKEN

Guy Cotten heeft zijn sporen verdiend in de visserij en heeft daar materialen ontwikkeld die zelfs onder de zwaarste omstandigheden de beste bescherming bieden.

Deze kruipbroeken zijn ideaal voor langdurig en belastend gebruik en door de dubbelzijdige PVC coating eenvoudig reinigbaar. Voor meer comfort, tijdens bijvoorbeeld koolsnijden, is het mogelijk zachte kniestukken in de broek te plaatsen. Deze zijn in onze webshop hier los te bestellen.

Koop hier de Guy Cotten kruipbroek

INTERNE VERHUIZING AFDELING BEDRIJFSKLEDING

In onze showroom in Winkel wordt op dit moment hard gewerkt aan een compleet nieuwe inrichting van onze afdeling. Wij verhuizen binnen ons bedrijfspand naar een nieuwe locatie die helemaal ingericht is om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze werkruimte wordt opnieuw opgebouwd en ons gehele assortiment wordt overzichtelijk en nog duidelijker gepresenteerd.

Copyright © 2016 Groot Techniek, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp