Copy
Bekijk deze email in je browser

AKTIE: JE ONDERHOUD LOOPT WEER GESMEERD MET DEZE EXTRA VOORDELIGE WD-40

deze aktie geldt van 21 maart t/m 27 maart 
 
WD-40 is een multispray die dient als roestoplosser, smeermiddel, contactspray, reiniger en corrosiepreventie. Of het nu piept, kraakt, vastzit of roest, WD-40 is er ideaal voor. De Smart Straw maakt het mogelijk om de krapste ruimtes gemakkelijk te kunnen bereiken. Moet je juist een groter oppervlak behandelen? Geen probleem, door het rietje naar beneden te klappen veranderd deze van een nauwkeurige spuitmond tot een brede.
 
Deze WD-40 met Smart Straw is nu extra scherp geprijsd: voor sléchts €5,50 per stuk!

AKTIE: MEER HALEN = MINDER BETALEN

deze aktie geldt van 21 maart t/m 27 maart 
 
Deze remmenreiniger is echt een must-have voor elke sleutelaar en garage. De Brake Cleaner Spray van Eurol ontvet alles gemakkelijk en snel.
DIt is het een krachtige, sneldrogende niet-corrosieve reiniger voor rem- en koppelingsdelen. Ook laat hij geen residu achter, waardoor alles goed schoon blijft na gebruik.

Deze remmenreiniger is nu tijdelijk extra scherp geprijsd! Deze week kost hij namelijk €1,45 per stuk, bij afname vanaf 12 st. €1,30 en bij afname vanaf 72 st. €1,25!

NIEUW: HEAVY DUTY WERKPLAATSINRICHTING

Deze Heavy Duty Werkplaatsinrichting heeft alles wat je nodig hebt!
 
De set bestaat uit 2 ruime kasten, 4 bovenkasten, 2 ladekasten, een onderkast en een plek voor al je vuilnis. De achterwand ideaal om al je gereedschap aan te hangen, en samen met het sterke werkblad maakt dit het een uitstekende werkplek!

AKTIE: SPANBANDEN VAN TW TOOLS

deze aktie geldt van 21 maart t/m 27 maart 
Bekijk voor onze vele andere aanbieding op onze OP = OPRUIMING pagina en bekijk ook onze NIEUW IN ONS ASSORTIMENT pagina voor de nieuwste producten
Volg ons op
Email
Groot Techniek
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2022 Groot Techniek, All rights reserved.


Wil je deze e-mails niet meer ontvangen dan kan je hier je gegevens aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Gegevens wijzigen of afmelden voor deze e-mails.
Uiteraard gaan weer zeer voorzichtig met je persoonlijke gegevens om en doen wij er alles aan om te zorgen dat hier nooit iets mee gebeurt wat jouw vertrouwen in ons kan beschamen.

Email Marketing Powered by Mailchimp