Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador
 
Butlletí 2022
Octubre
TRANSFORMACIÓ SOCIAL
L’Al’Alwan creix en aliança amb un projecte europeu i noves col·laboracions

Comencem el tercer trimestre d’aquesta iniciativa formativa amb impacte comunitari participant en el projecte europeu "New ABC”, de la mà de l’associació francesa Combo i conjuntament amb la Fundación Diagrama i Nòmades sobre Rodes. L'objectiu del projecte és apoderar els i les joves,  amb la proposta d'activitats cocreades i incorporant tècniques artístiques.

El grup d'alumnes està integrat per 16 joves amb vinculació a la Fundación Diorama i a Bayt al-Thaqafa. En les sessions de formació en competències transversals incorporem, gràcies a la col·laboració, un taller en eines digitals, un taller d'iniciació al rap i un taller de realització de videoclips. Atenció perquè en les aviat us compartirem el videoclip amb el rap creat pels nois i noies! Mentre, us convidem a veure el videoclip resultat del l'edició del projecte que ja s'ha fet a Melilla.

Recorda! Ets un comerç i vols renovar les teves persianes?
Escriu-nos a joves@bayt-al-thaqafa.org.
Informació periòdica de la Fundació Bayt al-Thaqafa
VOLUNTARIAT
Engeguem les sessions formatives per al voluntariat que s'incorpora aquest curs en tasques d'acollida i acompanyament

L'equip de voluntariat de Bayt segueix creixent amb la incorporació de 14 persones aquest curs 2022 - 2023. Les formacions que hem engegat amb l'inici del curs s'adrecen a tot el voluntariat de Bayt i consisteixen en diferents sessions per a fer una immersió tant en les tasques, objectius de l'entitat i realitats de les persones que atenem, com en la metodologia d'acompanyament i reconeixement de la diversitat. 

Durant les sessions hem treballant eines de participació activa i creativa, discutint casos i apropant-nos a l'experiència de la immigració a Barcelona. La pròxima sessió serà al desembre, i es treballarà per entendre quins efectes té sobre la vida de les persones el racisme social, institucional i estructural. 
INTERCULTURALITAT
Més de 8.300 visualitzacions del primer capítol de #LaIntersecció, la vídeo sèrie per trencar estereotips entorn les persones racialitzades amb Maria Bouabdellah

Gran acollida de l'estrena de #LaIntersecció, una proposta de continguts juvenils per trencar estereotips i actituds racistes i promoure la reflexió, sempre aportant un toc d'humor.

Maria Bouabdellah, comunicadora de canal Malaia i del programa juvenil Mood Z, de TV3, reflexiona sobre realitats quotidianes entorn la diversitat i aporta una mirada crítica entorn els estereotips i prejudicis que afronten les persones racialitzades. Es publicaran 5 capítols amb periodicitat quinzenal a les xarxes de Bayt.

Te l'has perdut? 
Mira'l aquí!


Activitats destacades

TROBADA
6 novembre | Arc de Triomf, Barcelona

Barcelona Ciutat Diversa 2022
 

Nova edició de la jornada lúdica organitzada des del Consell Municipal d'Immigració. Bayt us proposarem activitats entorn la diversitat religiosa.

Hi haurà punt de recollida de firmes per l'ILP #regularizaciónya.
Més informació >
JORNADES
10 i 11 de novembre | El Born CCM, Barcelona
 

Jornades d’Interculturalitat de Barcelona 2022


L'Ajuntament de BCN promou aquesta trobada per debatre sobre polítiques públiques amb perspectiva intercultural i trobar mecanismes que les impulsin.  Inscripcions i informació>
INTERCULTURALITAT
20 novembre | Des de la senyera del Born CCM, Barcelona
 

Ruta: El llegat àrab a Barcelona


Descobreix les empremtes del passat àrab a Barcelona i les influències que han perdurat fins a dia d'avui.
 
Pròximament en castellà.
Inscripcions i informació>
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain