Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador
 
Butlletí 2022
Juny
Informació periòdica de la Fundació Bayt al-Thaqafa
Condemna de la massacre de Melilla
COMUNICAT
Condemnem la massacre de Melilla i rebutgem les polítiques migratòries que vulneren el dret a la vida

Denunciem la violència exercida per les forces i cossos de seguretat marroquins i espanyols contra les persones que el passat 24 de juny van intentar saltar la tanca de Melilla, i que va provocar la mort de 37 persones i que 50 resultessin ferides. Alhora, denunciem el tracte vexatori que es va donar a les persones que van arribar a territori espanyol, sense que es garantissin els seus drets humans.

Des de Bayt expressem la nostra solidaritat amb la comunitat afrodescendent, negra, migrada i racialitzada, amb la pla consciència que cap persona és il·legal.

Llegeix en català>
Llegeix en castellà>
Al Alwan
SUPORT INTEGRAL A JOVES
Expliquem el projecte formatiu Al'Alwan a Ràdio 4

L'equip del programa De Boca Orella, amb Sílvia Tarragona, s'acosta a la seu de Bayt al-Thaqafa per aprofundir en Al'Alwan, un projecte formatiu destinat a joves de l'entitat que promou la construcció comunitària.

Al'Alwan, que vol dir "colors" en àrab, consisteix en promoure l'aprenentatge en manteniment i reparació de persianes, un servei del qual poden gaudir els comerciants del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona.

Caterina Pons, responsable del programa de suport integral a joves de Bayt; Júlia Núñez, tallerista del projecte; Gibril Kujabi, alumne; i Jordi Fexas, comerciant expliquen la seva experiència. 


Escolta-ho aquí >

Reptes per a la inclusió
INCLUSIÓ
Participem en el projecte Reptes per a la inclusió, per visibilitzar les traves amb què es troben les persones migrades per accedir als seus drets

Es tracta d'un estudi d’investigació aplicada d’àmbit estatal, en col·laboració amb la federació Red Acoge i conjuntament amb una desena d'entitats. Concretament, se centra en aquells factors que limiten l’accés i/o la renovació de les autoritzacions de residència temporal i treball a l’Estat espanyol, com a via de reconeixement de drets.

Llegeix en català>
Llegeix en castellà>
 


Activitats destacades

Sopar veïnal de Festa Major
COMUNITAT
30 juny a les 20h | Barcelona
 

Sopar comunitari de Festa Major al carrer Princesa


Organitzat per El rei de la Màgia i Bayt en motiu de la Festa Major del barri St Pere, Sta Caterina i la Ribera. Activitats, música i sorpreses, i més!

Es un sopar de cabasset, heu de portar menjar per compartir! 
II Jornades Fe(r) i Dones
JORNADES
Fins al 6 juliol | Barcelona
 

II Jornades Fer(R) i Dones: comunitats com agents de canvi

L'Oficina d’Afers Religiosos de l'Ajuntament de BCN i el Monestir de Pedralbes organitzen aquestes jornades per promoure el diàleg interreligiós des d'una perspectiva feminista i intercultural.
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain