Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador

Setembre 2022

Reflexió
ARTICLE | Nil Requena
Educació per a tothom, amb tothom
"La diversitat cultural no pot ser entesa com a pretext per justificar desigualtats entre les persones, que han de poder aspirar a l'èxit educatiu en igualtat de condicions"

Nil Requena, tècnic de l'àrea d'Interculturalitat de la Fundació Bayt al-Thaqafa, aprofundeix en la gestió de la diversitat a les aules, espais on s'ha de treballar per garantir l'aprenentatge ple per a la totalitat de l’alumnat.

Tal com explica Requena, les escoles són un reflex de les estructures socials establertes en els altres àmbits de la vida. L'experiència educativa de l'alumnat es veu afectada, entre d'altres, pel grau de segregació urbana, que sovint es transforma en segregació educativa.

Cal destacar que "la diversitat sol associar-se quasi automàticament a experiències migratòries i a persones racialitzades, però és un fenomen que afecta a tothom i pren diferents formes". Per tant, és evident que una bona gestió de la diversitat ens enriqueix a tota la societat.

Aquest article està escrit amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre la inclusió, la diversitat i la transculturalitat, temàtiques relacionades amb la tasca de la Fundació Bayt al-Thaqafa.

Seguir llegint en català >
Seguir leyendo en castellano >
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain