Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador
 
Butlletí 2022
Setembre
Informació periòdica de la Fundació Bayt al-Thaqafa
GatzaraOFF

L'alumnat de diversos centres cívics de Barcelona han gaudit d'aquesta aproximació a l'escriptura àrab, una activitat emmarcada dins la segona edició de les Jornades Gatzara i que dinamitza AlQantara, Institut d'Estudis Culturals i Lingüístics.

Les Gatzara OFF són activitats programables durant tot l'any, emmarcades dins les Jornades Gatzara i també amb l'objectiu de promoure la reflexió entorn la interculturalitat arabocatalana.


Vols programar una activitat #GatzaraOFF?
Contacta'ns a info@jornadesgatzara.org

* Fotografies del Centre Cívic Casa Orlandai, Centre Cívic Sant Martí i Centre Cívic Vil·la Urània.
TRANSFORMACIÓ SOCIAL
Torna l'Al'alwan, el nostre projecte de formació per a joves amb impacte comunitari

A l'octubre engeguem l'última edició d'aquesta iniciativa que promou la construcció comunitària. Per un costat, facilita eines i coneixements al jovent participant per accedir a més oportunitats laborals; i per l'altra, millora l'espai urbà mitjançant el manteniment i pintura de persianes de diferents comerços i entitats. Tot això, enxarxant persones de la comunitat.

En les dues edicions anteriors del projecte s'hi han implicat més d'una trentena d'establiments, que han millorat la imatge dels seus locals gràcies a la bona feina realitzada pels i les joves que han seguit la formació.

Ets un comerç i vols renovar les teves persianes?
Escriu-nos a joves@bayt-al-thaqafa.org.


Més informació i inscripcions>
Más información e inscripciones>
TRANSFORMACIÓ SOCIAL
Últimes places per al programa d'inclusió laboral per a persones amb un diagnòstic de salut mental

Acompanyem les persones participants en tot el seu procés d’inserció al mercat de treball. Dissenyem un itinerari laboral de forma consensuada i en fem un seguiment i avaluació, amb la finalitat de garantir l’èxit.

L'atenció integral que oferim des d'aquest programa contempla també accions de formació i capacitació relacionades amb les habilitats i competències professionals, idiomàtiques, d’alfabetització digital, cursos de formació professional amb possibilitat de pràctiques i tallers dirigits a la inserció laboral.

D'altra banda, també es realitza la prospecció d'empreses, per sensibilitzar-les i fomentar la contractació de les persones. Actualment comptem ja amb gairebé una desena d'empreses implicades.

Aquest programa està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i és objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu.

Per a més informació contacta'ns a ester.gomez@bayt-al-thaqafa.org.


Activitats destacades

TEATRE
Del 7 al 23 d'octubre | C/Reina Amàlia 3, Barcelona
 

Festival de teatre migrant al Raval
 

L'Ateneu del Raval organitza la I edició d'aquest cicle de teatre entorn històries migrants des de la resiliència, per a reflexionar sobre les opressions que travessen les dones migrades, entre d'altres.
Interculturalitat i gestió de la diversitat religiosa
FORMACIÓ
25 d'octubre | C/ Comerç 44, Barcelona
 

Interculturalitat i gestió de la diversitat religiosa a les entitats


L'OAR ofereix una formació per a entitats sobre eines per a incloure la perspectiva intercultural a les seves accions de comunicació.
MÚSICA
Oct 2022 - maig 2023 | Diversos espais
 

Trànsits


El Museu de la Música organitza un cicle de concerts que recorrerán 6 ritus religiosos de diferents comunitats presents a Barcelona en els quals la música és un element central.
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain