Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador

Novembre 2022

Reflexió
Vídeo sèrie | Maria Bouabdellah
Projectes per transformar i compartir: iniciatives de construcció comunitària per a trencar estereotips
La comunicadora Maria Bouabdellah ens parla de la Porta del Món, un projecte creat per dones banyolines de diferents orígens que té per objectiu compartir experiències i habilitats a través de la gastronomia. 

A la #LaIntersecció ens interessa fer-nos ressò d'iniciatives com aquesta que, a través de dinamitzar activitats entre persones diverses, promouen la construcció comunitària per front al racisme, la islamofòbia i altres tipus de discriminacions. Alguns, a més, treballen per la integració laboral.


Des de Bayt col·laborem i coneixem de prop projectes comunitaris. Alguns, similars a la Porta del Món, com el Restaurant el Repartidor, de la Fundació El Llindar, que enfoca la seva tasca per a jovent migrant; o la Fundació Mescladís. Les dues entitats han participat a les Jornades Gatzara.

I tu, quins projectes de construcció comunitària coneixes? 

#LaIntersecció és una iniciativa impulsada per  Fundació Bayt al-Thaqafa en col·laboració amb Maria Bouabdellah, comunicadora a Canal Malaia, a AdolescentsiCat de Catalunya Ràdio i a Mood Z, el nou programa digital juvenil de TV3.
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain