Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador
 
Butlletí 2022
Juliol
Informació periòdica de la Fundació Bayt al-Thaqafa
ACOLLIDA I ACOMPANYAMENT INTEGRAL
Tanquem el curs 2021/2022 amb nous projectes i la motivació de seguir treballant per construir una veritable societat d'acollida

Acompanyem més de 2.000 persones durant aquest període, encara marcat pels efectes d'una pandèmia que ha provocat un increment del nombre de persones que arriben a Bayt i que no poden cobrir les necessitats bàsiques. També hem detectat un augment de casos que requereixen atenció lligats a qüestions de salut mental.

Iniciatives per a seguir creixent

Malgrat tot, aquesta primera meitat de l’any a Bayt ha estat de creixement. Vam engegar el 2022 amb Soraya Ares com a nova directora, amb l'encàrrec d’enfortir el pla estratègic dels pròxims 3 anys. Hem incorporat nous projectes i serveis adreçats a joves, dones, infants, etc. Hem celebrat la II edició de les Jornades Gatzara, per posar en valor la interculturalitat i descobrir les arrels compartides de les cultures àrabs i catalana. I hem intensificat les aliances amb agents comunitaris, entitats, administracions, etc., ja que només treballant en xarxa aconseguirem una transformació social positiva.

Per una acollida digna

Una vegada més hem hagut de condemnar les polítiques migratòries que provoquen morts i vulneren drets arrel de l'operatiu de les forces i cossos de seguretat marroquins i espanyols que van provocar el mes de juny la mort a la tanca de Melilla d'una quarantena de persones. Seguim exigint vies segures i que es protegeixin els drets humans. L’acollida de persones ucraïneses ens ha demostrat que una altra forma d’acollir és possible.

Seguirem reivindicant el dret de migrar i treballant per construir una veritable societat d'acollida.


Tornem al setembre

Fes voluntariat
VOLUNTARIAT
Fes voluntariat al Bayt, anima't a formar part de la nostra comunitat

A Bayt al-Thaqafa considerem essencial el voluntariat per a la transofrmació social i la construcció d'una ciutadania participativa i responsable. Participant com a voluntari o voluntària dels nostres programes, estaràs donant suport a la nostra missió d'acollir les persones que arriben en la recerca de noves oportunitats i a reivindicar els seus drets participant en els nostres programes.

Consulta les diferents opcions de voluntariat per al curs 2022/2023 i apunta't a les sessions informatives que farem durant setembre i octubre.
Contribueix a la transformació social!


Inscriu-te a una sessió informativa >

           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain