Copy
Aquest és el butlletí electrònic de la Fundació Bayt al-Thaqafa. Si no el veus bé, obre'l a través del navegador

Gener 2023

Reflexió
ARTICLE | Àrea d'Interculturalitat i Diversitat Religiosa 
La Fundació Bayt al-Thaqafa continuarem gestionant l'Oficina d'Afers Religiosos de l'Ajuntament de Barcelona
A Barcelona hi ha 982 comunitats i entitats religioses corresponents a 28 tradicions diferents. A Bayt mantenim el nostre compromís amb la defensa de la llibertat religiosa.

Des de 2013 Bayt al-Thaqafa som l’entitat gestora de l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR), un servei municipal que funciona com a referent en temàtica religiosa i de creences i conviccions i en tot allò relacionat amb les entitats i comunitats religioses i de creences de Barcelona. 

El mapa religiós i espiritual de les comunitats i entitats de Barcelona és una realitat dinàmica i sempre canviant. Aquesta diversitat de creences a Barcelona es materialitza en els 498 centres de culte que hi ha a la ciutat.

Per garantir aquesta diversitat, l'OAR treballa sobre tres objectius fonamentals. En primer lloc, garantir el dret a la llibertat religiosa i de consciència de la ciutadania barcelonina; en segon lloc, facilitar el coneixement i el reconeixement de la pluralitat religiosa present a la ciutat; i, en tercer lloc, generar espais de participació, diàleg i interacció positiva entre les diverses creences i conviccions i amb la resta de la ciutadania.

Seguir llegint en català >
Seguir leyendo en castellano >
           
           
Fundació Bayt al-Thaqafa
c. Princesa, 14 - 08003 Barcelona
c. Jaén, 18-20 08620 Sant Vicenç dels Horts 
www.bayt-al-thaqafa.org
Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
Si vols rebre aquests correus, dóna't d'alta. Si vols deixar de rebre aquests correus, dóna't de baixa. Si vols modificar les teves dades de subscripció,  clica aquí.  


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Fundación Bayt Al-Thaqafa · Princesa 14, primer · Barcelona, Barcelona 08003 · Spain