Copy
Detta är ett nyhetsbrev från LEADER Sydöstra Skåne.
Visa detta mejl i din webbläsare
Hej!

Det har varit en intensiv höst och vinter på leaderkontoret i sydöstra Skåne och vi har fått in närmre 50 intresseanmälningar från olika projektgrupper sedan vi öppnade upp för ungefär ett år sedan.

I detta nyhetsbrev:
  • Nominera dig själv eller någon annan till styrelsen, LAG
  • Bli medlem i föreningen LEADER Sydöstra Skåne
  • Beviljade projekt
Nominera dig själv eller någon annan till styrelsen, LAG

Valberedningen för LEADER Sydöstra söker just efter nya engagerade styrelseledamöter som med sin tid, kompetens och erfarenhet vill vara med och främja utvecklingen i sydöstra Skåne.

Nominera dig själv eller någon annan till styrelsen!
Bli medlem i föreningen LEADER Sydöstra Skåne

Var med och främja utvecklingen i sydöstra Skåne och få möjlighet att påverka vilka som tar beslut gällande projektansökningar till LEADER Sydöstra Skåne. Välkommen som medlem!


 
Beviljande projekt

Styrelsen för LEADER Sydöstra Skåne har under 2016 beviljat sex projekt, de flesta väntar fortfarande efter ett slutgiltigt beslut från Jordbruksverket.

Beviljade projekt i LEADER Sydöstra Skåne:
Information om de senaste fyra projekten kommer upp på vår webbplats inom kort.
OM LEADER SYDÖSTRA SKÅNE
LEADER Sydöstra Skåne är en ideell förening som arbetar med lokalt ledd utveckling genom leadermetoden och beviljar projektmedel till organisationer, föreningar, företag och myndigheter som bidrar till att målen i den lokala utvecklingsstrategin uppfylls. Leaderområdet omfattas av kommunerna Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad och finansieras av fyra EU-fonder: Jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, Havs- och fiskerifonden, Regionala utvecklingsfonden samt Socialfonden. För lokalt ledd utveckling genom leadermetoden inom Havs- och fiskerifonden bildas ett utökat leaderområde som innefattar ovanstående kommuner samt Bromölla, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.
Hemsida
Facebook
Twitter
Copyright © 2017 LEADER Sydöstra Skåne, All rights reserved.