Copy
Nieuwsbrief Stichting The New Entrepreneur - 22 december 2016
View this email in your browser
In deze maandelijkse nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project Pak je Kans.
De eerste terugkomdagen in beeld
Pak je Kans 2016 is nu precies één maand aan de gang en er hebben al drie terugkomdagen plaatsgevonden. De eerste terugkomdag, in de Fashion Dome in Almere, stond in het teken van boekhouden en pitchen. De week erna waren de deelnemers te gast in OndernemingenCentrum Flevoland (OCF) in Lelystad waar Duco Scholtanus aanwezig was om meer te vertellen over 'netwerken'. Vorige week bezochten we de netwerkbijeenkomst 'Open Coffee Dronten' in De Meerpaal en Zuleikha Meijen van Zulutions gaf een presentatie over online marketing. 
Hoe gaat het met de ondernemingen?
De deelnemers aan Pak je Kans 2016 zijn druk bezig met hun onderneming. Om jullie een beeld te geven van de bedrijven, hebben wij er een paar voor je op een rij gezet.
Let's Start With Care is een (zorg)onderneming opgericht door Manon Timmerman. Let's Start With Care biedt diensten aan zoals huishoudelijke hulp en gezelschap. Inmiddels heeft Manon zich al ingeschreven bij de KvK.
YoungLabel is een kledinglijn opgericht door Gillian van Veen. YoungLabel richt zich op zelfverzekerde, onafhankelijke en modebewuste vrouwen en daarnaast ook op kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Om de exclusiviteit van de kledinglijn te behouden, zijn er van alle items slechts 100 beschikbaar.
Organic Body Sugaring is een onderneming van Shaida Ramautar. Zij voert hars behandelingen uit met (biologische) suikerpasta. Shaida maakt al sinds haar 16de haar eigen suikerpasta en heeft kort geleden besloten om voor haarzelf te beginnen als 'sugar specialist'.
Batal Dulkadir is bezig met de start van zijn autohandel genaamd DLK Auto's. Hij wil goedkoop tweedehands auto's aanbieden in Almere. Het logo is al af en klaar voor gebruik.
Sjors Evers is fotograaf en gelooft dat achter alles en iedereen een verhaal zit. Sjors Evers Photography brengt deze verhalen in beeld en neemt je er helemaal in mee. In de foto's die hij maakt is veel actie, gevoel en sfeer te zien.
Deelnemer aan het woord
Ben je benieuwd naar de bedrijfsideeën van de deelnemers en wat zij van het project Pak je Kans vinden? In elke nieuwsbrief geven we een deelnemer het woord. Dit keer Raoul Relyveld uit Dronten.
Wat is je bedrijfsidee?
Ik start een speciale sportschool, genaamd Fitness League. Fitness League wordt een centrale en vertrouwde omgeving voor jong en oud. De sportschool helpt mensen om op een sportieve manier sterker in het leven te staan. Daarnaast wil ik de verschillende lagen van de maatschappij bijeen brengen om samen te sporten. Ook mensen die het geld niet hebben om te sporten, krijgen de mogelijkheid om naar de sportschool te gaan. Op verschillende manieren probeer ik, samen met aangesloten partijen, deze wens mogelijk te maken.
Hoe ervaar je het project Pak je Kans?
Op 21 november ben ik gestart met het project Pak je Kans van Stichting The New Entrepreneur. Ik word wegwijs gemaakt in de ondernemerswereld en tijdens iedere terugkomdag leer ik steeds weer nieuwe kwaliteiten van mijzelf kennen. Ik ben blij dat dat ik deze kans heb gegrepen.

Wat is jouw motto als het gaat om ondernemen?
If you know what your heart wants, your mind knows what to do. The body will react and dreams will come true.
Ben jij er ook bij?       
Op donderdag 26 januari is het zover: de kick-out van Pak je Kans 2016! Alle deelnemers presenteren dan hun onderneming aan een groot publiek. Wil jij hierbij zijn? Dan zien we graag je aanmelding verschijnen via info@stichtingtne.nl.

Datum: 26 januari 2017
Tijd: 16.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Locatie: Rabobank Flevoland, Het Ravelijn 50 te Lelystad
Pak je Kans 2017 start in maart
Pak je Kans 2016 is in volle gang, maar de volgende Pak je Kans staat ook al op het programma. Op 1 maart 2017 beginnen we weer in Flevoland. Ken jij of ben jij iemand die woonachtig is in Flevoland en een eigen bedrijf wil starten? In maart hebben we weer plek voor maximaal 30 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.
Aanmelden

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een ondernemend 2017!
Website Pak je Kans
Facebook Pak je Kans
Twitter Pak je Kans
Copyright © 2016, Stichting The New Entrepreneur, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@stichtingtne.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 


This email was sent to communicatie@stichtingtne.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting The New Entrepreneur · Emmawijk 1 · Zwolle, NJ 8011 CM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp