Copy
Nieuwsbrief Stichting The New Entrepreneur - 20 januari 2017
View this email in your browser
In deze maandelijkse nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project Pak je Kans.
Ben jij erbij?
Donderdag 26 januari is het zover! Dan gaan de deelnemers aan Pak je Kans hun eigen onderneming presenteren. Wil jij daar bij zijn? Meld je dan snel aan via info@stichtingtne.nl. Hopelijk tot de 26ste!
Deelnemer aan het woord
Ben je benieuwd naar de bedrijfsideeën van de deelnemers en wat zij van het project Pak je Kans vinden? In elke nieuwsbrief geven we een deelnemer het woord. Dit keer Manon Timmerman uit Almere.

Wat is je bedrijfsidee?
Mijn bedrijfsidee is een huishoudelijke dienst genaamd ‘Let's Start With Care’. Ik help mensen bijvoorbeeld met schoonmaken, boodschappen of de was doen. Ik ben daarnaast ook een gezelschapsbuddy voor ouderen. Dan ga ik naar mensen toe die zich alleen voelen en graag met iemand willen kletsen. Mijn huishoudelijke diensten zijn niet alleen voor ouderen, maar ook voor drukke gezinnen die geen tijd hebben om hun huis schoon te maken of de was te doen. Ik ben met dit idee gestart, omdat ik vind dat er tegenwoordig veel druk wordt gezet op de mens. Sommige mensen werken iedere dag van 8 tot 5 (of zelfs langer) en moeten daarnaast voor een heel huishouden zorgen. Let's Start With Care staat al ingeschreven bij de KvK en op dit moment ben ik bezig met het werven van klanten.
Hoe ervaar je het project Pak je Kans?
Ik zie veel mogelijkheden en kansen. Dankzij Pak je Kans heb ik al veel geleerd over het ondernemerschap. Zoals dingen over marketing en wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast ben ik als persoon ook heel erg veranderd. Eerder zat ik elke dag thuis en deed ik niet zoveel. Ik zat vooral met mezelf in de knoop. Door dit project heb ik een andere kijk gekregen op het leven en voel ik me veel zelfverzekerder over de dingen die ik wil. Door Pak je Kans is de doorzetter in mij gegroeid voor dingen die ik wil of belangrijk vind.
Wat is jou motto als het gaat om ondernemen?
Doen, doen en nog is doen!
Pak je Kans 2017 start in maart
Op 1 maart 2017 gaat Pak je Kans weer van start in de regio Flevoland. Ken jij of ben jij iemand die woonachtig is in Flevoland en een eigen bedrijf wil starten? Of wil je ontdekken of het ondernemerschap iets voor je is? In maart hebben we weer plek voor maximaal 30 deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.
Aanmelden
Website Pak je Kans
Facebook Pak je Kans
Twitter Pak je Kans
Copyright © 2016, Stichting The New Entrepreneur, All rights reserved.

Stichting The New Enterpreneur
Emmawijk 1
8011 CM Zwolle
info@stichtingtne.nl


Afmelden voor nieuwsbrief
Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Via de onderstaande link kunt u zich afmelden.
Afmelden


This email was sent to communicatie@stichtingtne.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting The New Entrepreneur · Emmawijk 1 · Zwolle, NJ 8011 CM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp