Copy
Persbericht - Eerste rechtstreekse vlucht van Brussel naar de Zwarte Zee in Roemenië
Bekijk deze mail in je browser
Persbericht

BRUSSEL – 27-06-2017
Eerste rechtstreekse vlucht van Brussel naar de Zwarte Zee in Roemenië
Nu vrijdag vertrekt het eerste vliegtuig van Zaventem naar Constanța aan de Zwarte Zee in Roemenië. Een compleet nieuwe directe passagierslijn. Gezien het record aantal Vlaamse toeristen richting de klassieke mediterrane bestemmingen, is die meer dan welkom. Na eerdere rechtstreekse verbindingen met Rome, Milaan en Parijs maakt luchtvaartmaatschappij Blue Air de populaire badplaats nu ook rechtstreeks bereikbaar vanuit Brussel.

Nu nog onontgonnen
Is de Zwarte Zee als vakantiebestemming binnenkort zo populair als Antalya en de Spaanse costa's? Constanța en andere Roemeense badplaatsen bieden alvast een verrassend alternatief. Nog niet ontdekt door het grote publiek, maar op drie uur vliegen en minstens even leuk voor een zonovergoten strandvakantie. Als grote binnenzee heeft het water van de Zwarte Zee een laag zoutgehalte en een constante temperatuur. Steeds 22 °C: lekker warm en ideaal om met je kinderen in het water te spelen.

Wat te beleven?
Constanța zelf is de oudste nog bewoonde stad van Roemenië. Maar net als aan de Belgische kust heb je als vakantieganger aan de Zwarte Zee de keuze tussen een levendige of rustige vakantie. Wie een stapje in de wereld wil zetten, kan dat in Mamaia, het Ibiza van het Oosten. Van 7 tot 9 juli kan je voor de beste internationale muziek terecht op Neversea Festival. Drie dagen lang het grootste beachfestival in Roemenië ooit, met onder andere DJ Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack en Dua Lipa.

Ook voor familievakanties is het hele gamma verrassend genoeg aanwezig. Van all-inresorts, kindvriendelijke hotels tot vakantievilla's … En zowel een traditionele als internationale keuken. Natuurliefhebbers halen hun hart op langs de Donau en zijn natuur.

In Roemenië verzorgt luchtvaartmaatschappij Blue Air ook binnenlandse vluchten en drie andere rechtstreekse verbindingen met Brussel: Boekarest, Iași en Bacau. Als reiziger kan je dus makkelijk combineren. Zo kan je na enkele dagen Constanța bijvoorbeeld doorreizen naar Boekarest en op het einde van je reis van daaruit terug rechtstreeks naar Zaventem vliegen.

Over Blue Air en Maxitours
Blue Air is een private luchtvaartmaatschappij, ontstaan eind 2007. Intussen opereert het al 10 jaar vanuit Brussel. In de Benelux en Frankrijk wordt Blue Air vertegenwoordigd door Maxitours. Maxitours is al 35 jaar een erkende Belgische touroperator gespecialiseerd in Roemenië, aangesloten bij de Geschillencommissie Reizen en verzekerd via Amlin.

Meer info op maxitours.travel en blueairweb.com

EINDE PERSBERICHT
 
Download persbericht in .doc-formaat >>
Vrijdag de inauguratie op Zaventem bijwonen? *
Meer info? Of interesse in een perstrip?
Contacteer:
Axel De Corte
M +32 (0) 476 89 53 26
axel@koombanabay.eu

* Voor de verwelkoming van de eerste Blue Air vlucht uit Constanta vrijdagochtend 30 juni dien je per kerende te reageren.


This email was sent to redactie@bftp.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KoomBana Bay - Tourism Marketing & Communication · Karel de Stoutestraat 17 · Gent 9000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp