Copy
Nieuwsbrief - 19 juni 2020
26/06/20

Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwsbrief

Inhoud van deze nieuwsbrief
 
  • Groepsverdeling
  • Wisselmiddag
  • LIO-stagiaire
  • Blijf afstand houden
  • Bericht van de OR (herhaald bericht)
  • Agenda
  • Extern nieuws

Groepsverdeling


Afgelopen maandag hebben we alle ouders geïnformeerd hoe de groepsindeling er voor hun kind(eren) er uit ziet.
In de groepen 5 en 6 heeft de school komend schooljaar een combinatiegroep 5-6. De kinderen van de huidige groepen 4 en 5 moesten daarom herverdeeld worden over een toekomstige groep 5, een groep 5-6 en een groep 6.
We hebben ouders hierover tijdens een informatieavond geïnformeerd. De intentie was om 8 kinderen uit groep 5 en 16 kinderen uit groep 6 in de combinatiegroep te plaatsen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen deze groep te formeren met 10 kinderen uit groep 5. We vonden dat we hiermee alle kinderen meer recht deden.

Wisselmiddag


Komende donderdag gaan de kinderen in de middag kennis maken met hun nieuwe leerkracht en mogelijke nieuwe kinderen uit de klas. Dit doen we zodat zij al een indruk hebben voordat zij de zomervakantie in gaan.

LIO-stagiaire


Ook volgend jaar is er een LIO-stagiaire werkzaam op onze school.
Manon Neggers zal komend schooljaar afstuderen op de Linde. Zij gaat stagelopen in de combinatiegroep 5/6 en zal samen met juf Jeska zorg dragen voor de kinderen van deze groep. Aanstaande donderdag zal zij zich tijdens de wisselmiddag voorstellen aan de kinderen. Veel werkplezier op de Linde, Manon!

Blijf afstand houden


Het kabinet heeft deze week medegedeeld dat er versoepelingen mogelijk zijn in de regels rondom het Corona-virus. Wel moet iedereen de 1,5 meter in acht blijven houden. We krijgen begin volgende week van de PO-raad nieuwe richtlijnen voor de organisatie op school. Mochten daarin veranderingen mogelijk zijn, dan zullen wij jullie daarover informeren. We blijven aan jullie vragen om voldoende afstand van andere ouders te houden, ook als je voor het kleuterraam nog even naar je kind gaat zwaaien. Waarvoor dank.

Bericht van de OR (herhaald bericht)


De ouderraad van kindcentrum de Linde bestaat uit een groep ouders die zich gezamenlijk met enthousiasme inzetten om de school te ondersteunen bij het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het schooljaar, zoals sport- en speldagen, activiteiten rond de verschillende feestdagen en de schoolreisjes.
 
Binnen de OR komt regelmatig een plek vrij voor nieuwe, enthousiaste ouders. Zo ook voor het komende schooljaar. Ben jij graag op een actieve manier betrokken bij de schooltijd van je kind(eren)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zeker ook als je kind(eren) in de onderbouwgroepen (1 t/m 4) hebt zitten!

Kijk in onderstaande link voor de poster met alle informatie over deze vacature!.
Vacature OR


Donderdag 2 juli: Wisselmiddag
Woensdag 8 juli: Rapport 2
Woensdag 8 juli: Musical voor de ouders van groep 8
Donderdag 9 juli, 19.30 uur: MR-vergadering
Vrijdag 10 juli: Laatste schooldag
Vrijdag 10 juli: High tea voor ouders en leerlingen van groep 8
11 juli t/m 23 augustus: Zomervakantie

 

Extern nieuws
Onderstaande verenigingen/stichtingen hebben ons verzocht om informatie met u te delen. Als u op de rode button klikt, krijgt u het bericht te zien. 
Kindcentrum de Linde
Spoordonkseweg 1
5688 KB Oirschot
telefoon: 0499-55 03 55
e-mail: delinde@skobos.nl
website: www.delinde-skobos.nl
facebook.com/basisschooldelinde
www.delinde-skobos.nl
© 2020 Kindcentrum de Linde, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp