Copy
Nieuwsbrief -  3 september 2020
03/09/20

Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwsbrief

Inhoud van deze nieuwsbrief
  • Even voorstellen...
  • Drinken bij de gym
  • Kennismakingsgesprekken
  • Schoolorkest is weer gestart
  • Agenda
  • Extern nieuws

Even voorstellen...


Beste ouders/ verzorgers, via deze weg wil ik mijzelf graag kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Karen de Jong, 34 jaar oud en vanaf dit schooljaar werkzaam als leerkrachtondersteuner bij de 2 kleuterklassen op maandag en dinsdag. 
Ik heb zelf jarenlang in het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO) lesgegeven en enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar het basisonderwijs. Een hele andere doelgroep, maar zeker minstens net zo leuk en uitdagend!
 
Ik heb ontzettend veel zin in dit schooljaar en kijk er naar uit met iedereen kennis te maken. Mocht u me op school niet treffen, dan ben ik te bereiken via de mail: karendejong@skobos.nl
Groetjes Juffrouw Karen

Drinken bij de gym


Van flink sporten krijg je natuurlijk dorst. Op dit moment zijn er kinderen die bij de gymzaal onder de kraan hangen om te drinken. Dit is niet hygiënisch. We willen vragen aan de kinderen van groep 3 t/m 8 om zelf een drinkflesje of bidon mee te nemen in je gymtas. 

Kennismakingsgesprekken


In de week van 21 september staan de kennismakingsgesprekken op het programma. Sinds vorig schooljaar houden de leerkrachten deze gesprekken in de eerste weken van het schooljaar met alle ouders. Deze gesprekken zijn bedoeld om elkaar beter te leren kennen, verwachtingen naar elkaar uit te spreken en een start te maken met een goede samenwerking ouder-leerkracht. Vanwege Corona willen we het aantal volwassenen in de school tot een minimum beperken, daarom willen we ook de kennismakingsgesprekken niet fysiek in de school organiseren. Ook hier kiezen we een andere manier voor. Hierover zullen we jullie volgende week informeren .
maar op een andere manier organiseren. We willen dit op de volgende manier doen:
  • Digitaal gesprek (video bellen) met behulp van Teams
  • Mocht dit technisch niet kunnen, dan een gesprek per telefoon. (what’s app bellen kan ook)
Mocht het zo zijn dat er meer nodig is dan alleen kennis maken  en het is nodig om bijzonderheden te bespreken, dan is een gesprek in de school mogelijk, maar alleen na afstemming met Willem Leermakers.

Schoolorkest is weer gestartAfgelopen dinsdag is het schoolorkest op onze school weer gestart. Het schoolorkest is een initiatief waarbij kinderen die een instrument bespelen wekelijks oefenen en samen een orkest vormen. Kinderen van alle Oirschotse basisscholen mogen hier aan deelnemen. Het orkest wordt geleid door Claudy van Bokhoven en oefent altijd op dinsdagmiddag op De Linde. Op het einde van het vorige schooljaar heeft het orkest een voorstelling gegeven aan alle kinderen van de school.
Nog niet alle kinderen konden bij het eerste oefenmoment aanwezig zijn, maar Kees, Charlotte en Floris waren al van de partij. We gaan dit jaar nog veel van dit orkest horen! Alle kinderen die een instrument bespelen en graag meedoen, zijn van harte welkom. Je kunt je aanmelden door Claudy een mailtje te sturen: claudy1983@hotmail.com We wensen alle muzikanten alvast veel succes en vooral heel veel plezier!

Donderdag 10 september: Informatiebrief per groep
21 t/m 24 september: Kennismakingsgesprekken
29 september t/m 2 oktober: Kamp groep 8
Vrijdag 9 oktober: Studiedag, alle kinderen vrij

 

Extern nieuws
Onderstaande verenigingen/stichtingen hebben ons verzocht om informatie met u te delen. Als u op de rode button klikt, krijgt u het bericht te zien. 
Werven mentees voor het MatchMentor-project
Inschrijven Typecursus
Kindcentrum de Linde
Spoordonkseweg 1
5688 KB Oirschot
telefoon: 0499-55 03 55
e-mail: delinde@skobos.nl
website: www.delinde-skobos.nl
facebook.com/basisschooldelinde
www.delinde-skobos.nl
© 2020 Kindcentrum de Linde, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp