Copy
Extra nieuwsbrief -  16 oktober 2020
16/10/20

Bekijk deze e-mail in je browser

Nieuwsbrief

Inhoud van deze nieuwsbrief
  • Tips en tops voor scholen tijdens de coronacrisis

Tips en tops voor scholen tijdens de coronacrisisSinds maart hebben we met z’n allen te maken met het coronavirus en alle maatregelen, richtlijnen en beperkingen die daarbij horen. Zoals bekend (zie ook persconferentie 13 oktober 2020) zijn we hier voorlopig ook nog niet vanaf. Gelukkig is er tijdens de laatste persconferentie gezegd dat de scholen openblijven.
Zoals bekend volgen wij de richtlijnen en protocollen die specifiek voor het primair onderwijs gelden. Uiteraard evalueren wij regelmatig de uitwerkingen hiervan op onze school en dit doen we ook bovenschools met het bestuur van SKOBOS.
Na overleg met de GMR willen we ouders vragen tips en tops met ons te delen die we mogelijk kunnen gebruiken in de periode die nog voor ons ligt. U kunt die mailen naar het e-mailadres van de directie van de school (lin.directie@skobos.nl) of SKOBOS.cvb@skobos.nl . Tips en tops die voor de hele organisatie van belang zijn, delen we in het bovenschoolse directieoverleg.

Samen moet het ons lukken om het coronavirus onder controle te krijgen, zodat we ons normale leven weer op kunnen pakken.
Kindcentrum de Linde
Spoordonkseweg 1
5688 KB Oirschot
telefoon: 0499-55 03 55
e-mail: delinde@skobos.nl
website: www.delinde-skobos.nl
facebook.com/basisschooldelinde
www.delinde-skobos.nl
© 2020 Kindcentrum de Linde, Alle rechten voorbehouden.


VOORKEUREN AANPASSEN | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp