Copy
De laatste nieuwtjes van Het Bosrestaurant Joppe

Het Bosrestaurant Joppe - nieuwsbrief

Graag informeren wij u weer over de laatste ontwikkelingen, activiteiten en wetenswaardigheden van en over Het Bosrestaurant Joppe.
SAVE THE DATE!

HET BOSRESTAURANT JOPPE EN DE STICHTING BO MINEE

Tijdens het diner van 2016 hadden we 185 deelnemers die we een prachtig verzorgd 3-gangen diner hebben kunnen voorzetten. We hopen natuurlijk dat we in 2017 weer zo'n succesvol diner hebben, waarbij we streven naar nog weer meer deelnemers. Dus we hopen dat je Stichting Bo Minnée weer wilt steunen en het diner ook bij familie, vrienden en/of collega's onder de aandacht wilt brengen zodat we dik door de 200 deelnemers kunnen komen.

VAKANTIE SLUITING: Van 26 december tot en met 10 januari zijn wij gesloten. Reserveren voor na onze vakantie kan via onze website. Wij ontvangen u graag (weer) op een ander tijdstip.
BUITENKERSTSTAL
Tijdens de viering van Kerstmis in de RK kerk in Joppe is de traditionele buitenkerststal weer te bewonderen, gebouwd door vrijwilligers van de geloofsgemeenschap. De kerk is op de twee kerstdagen open, waar ook binnen een kerststal is te bekijken. Daarna is het mogelijk in het kerkportaal een kaarsje op te steken bij Maria of de Heilige Antonius.
ONLINE RESERVEREN

Voorkom teleurstellingen en RESERVEER voortaan tijdig ONLINE op onze website. Snel, gemakkelijk én doorgaans verzekerd van een plek. Graag tot spoedig (weer)ziens bij Het Bosrestaurant Joppe!
Reserveer nu een tafel
Copyright © 2016 Het Bosrestaurant Joppe,


U kunt hier uw gegevens wijzigen of uitschrijven
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Het Bosrestaurant Joppe · Joppelaan 100 · Joppe, 7215 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp