Copy
View email in browser

Ny dansk vægkunst på markedet

WULFFWINDING lancerer nu en serie af unikke dansk producerede vægskulpturer, der tilbyder en anderledes måde at gøre vægge æstetiske, dragende og levende på. Der er tale om et nyt eksklusivt designkoncept til vægge, der appellerer til såvel den private kunde som til projektmarkedet.

WULFFWINDING vægskulpturer bevæger sig i spændingsfeltet mellem design og kunst, da de abstrakte skulpturer kan fungere som solo design-ikoner eller kan skaleres til store kreative formationer som kunstværk på vægge med højt til loftet – forstået i ordets bredeste forstand.

Designkonceptet tilbyder en mulighed for give et eksklusivt og personligt udtryk til vægge. Skulpturerne er lavet i høj kvalitet med et råt tidsløst nordisk udtryk. De kommer i syv forskellige former og er lavet med tre forskellige overflader - EGETRÆ, ZINK og MESSING, som frit kan kombineres. Samtidig kan skulpturerne hænges med to forskellige afstande til væggen, hvilket gør det muligt, ikke kun at arbejde med former og sammensætning af materialer, men også at arbejde med lys og skyggeeffekter.

MATERIALER
olieret eg, patineret zink, børstet messing
 
STØRRELSER

fra 18,5 cm til 42,5 cm i bredden, 43 cm til 81 cm i højden, ca. 10 mm i tykkelse
 
VEJL. UDSALGSPRISER

eg fra 1175,- pr. stk., zink fra 1975,- pr. stk., messing fra 2250,- pr. stk.
 
LEVERING

3-6 uger
Bag WULFFWINDING står to kvinder, Christina og Josefine, som det sidste år har satset al deres tid og sparepenge på at realisere ideen om at gøre vægge mere levende og spændende med et unikt og eksklusivt design. Det er et ambitiøst makkerpar og kvindernes målsætning indebærer at se WULFFWINDING wall design både i New York og Sidney.

Begge kommer de fra andre brancher, hvilket de vælger at se som en styrke, der kan give WULFFWINDING et seriøst skub ud i verden. WULFFWINDING står på et solidt forretnings-knowhow og ikke mindst en fandenivoldskhed, energi og en stålsat tro på WULFFWINDING wall design kan tilbyde noget nyt og spændende til vægdekoration verden over.
Instagram
Facebook
Pinterest
Website

Christina Wulff
christina@wulffwinding.com
+45 22 42 29 14

Josefine Winding
josefine@wulffwinding.com
+45 22 34 40 03
 
Instagram
Facebook
Pinterest
Website
Copyright © 2017 WULFFWINDING ApS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp