Copy
MashCat productions.
View this email in your browser

MashuParty Live Show

Desprès de gairabé 4 anys de la MashuParty, 3 amb mensualitat a la Sala Razzmatazz, MashCat presenta un nou espectacle ideat per a grans escenaris: MashuParty Live Show (MashRoom + Dj. Surda).
MashuParty Live Show (MashRoom + Dj. Surda) a les Festes de Gràcia 2016
Filmat a les Festes del Barri de Gràcia, dimarts 18 d'agost de 2016.
Des dels seus inicis, el Dj. Surda tenia clar que la fórmula del mashup, la mescla de temes a priori impossible, seria la pedra angular del seu projecte. Creador de MashCat i MashuParty, el primer web i festa exclusivament mashup de tot l'estat, el Dj. Surda és el referent en la matèria a nivell nacional i un dels referents internacionals (únic discjòquei espanyol en actuar en les festes Bootie als EUA (2014-), la primera festa mashup de la història (2003-), ha colaborat amb artistes com els Djs From Mars, els seus mashups han estat inclosos en les compilacions especialitzades, també han sonat en ràdios com los 40 Principales i fins i tot en directes d'artistes de la talla de David Guetta o Lost Frequencies.

Desprès de gairabé 4 anys de la MashuParty, 3 amb mensualitat a la Sala Razzmatazz, arriba un nou espectacle ideat per a grans escenaris en el que el Dj. Surda s'envolta dels millors especialistes en la materia: els MashRoom, la única banda de mashups a tot l'estat.

MashuParty Live Show

L'espectacle de versions 2.0 – La única proposta musical mashup a tot l'estat –
el millor d'una banda i un discjòquei engalanat amb escenografia i efectes –
MashRoom

Provinent d'una altra formació, els MashRoom són l'Ariel (bateria), Enric (baix), Jordi (guitarra), Sergio (piano) i Arnau (veu). 5 joves del Maresme que un bon dia van decidir formar una banda de mashups, o com els hi agrada dir, versions 2.0. Així, remesclen els hits de totes les èpoques i estils creant un combo explosiu de so Pop-Rock: AC/DC vs. Ghostbusters, Bruno Mars vs. The Police, JET vs. Ramones, Oasis vs. Adele & Skrillex, o Els Manel vs. Gossos i Txarango (aquest últim compartit pel propi Natxo Tarres, cantant de Gossos).

En la seva primera temporada amb aquest projecte han actuat a la Festa Major del Barri de Gràcia, Pineda de Mar, Cabrils, Alella, i a la Sala BeGood i Continental de Barcelona.
Amb un contundent set (1:30h.) farcit de guinyos musicals, la MashRoom és una banda de versions única i original que encantarà a joves i no tant joves.
Podeu escoltar aquí una sel·lecció dels seus treballs.
– La festa de la MashuParty és ideal per a un públic modern i mixt –
el Dj. Surda

Amb un estil desenfrenat, catxondo i provocador, el Dj. Surda mescla lo impossible provocant el deliri de qui l'escolta. Sota les espatlles, 5 anys d'experiència com a discjòquei resident i habitual de sales com el Razzmatazz (Bcn), 2046 (Granollers), Salamandra (Hospitalet), Les Carpes de ViC, o Clap i l'antic Privat (Mataró), festes com l'AquaSound Poolparty (Illa Fantasia), VenTú! (Bcn), Kaelum (Palma de Mallorca), festivals com el SolarNit (Palma, 2016), SurfCity (Bcn, 2016), i l'Arenal Sound (Burriana, 2015), i Festes Majors com la del Barri de Gràcia, Blaus de Granollers, Martorell i Cabrils (2016), Montcada i Rexac (2014-2016), Mataró (2015).
El Dj. Surda és una aposta segura per la diversió, la creativitat i la psicologia de pista de ball; ideal per cloenda de nit de versions.
Podeu escoltar una sel·lecció de mashups o una sessió d'estil pop, rock i electro.
Pack Simple: MashRoom + Dj. Surda
Suplements: 2º deejay, escenografia, efectes especials,
animació, sonorització, llum.

Tant si sou una sala estàndard, esdeveniment puntual, festa privada, festa major o club, podeu contractar els serveis del Dj. Surda i de la MashRoom per separat, tot i que la seva proposta llueix més en format pack. A més, segons pressupost, podem complementar aquest pack "simple" amb escenografia (tot l'escenari ambientat per una empresa professional), efectes especials (escenari equipat amb foc fred, pistoles de co2, màquina de confetti, etc.), animació (shooters, ballrins), sonorització i llum.
 
Per a més informació contacteu amb Mashcat a
mashcat@mashcat.net609443512, Gerard M.
658046129, Arnau Olmos 630744399, Jordi Font.

 
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Email
Reps aquest correu per estar al corrent de les novetats de MashCat.net. O bé tu mateix t'hi vas subscriure o bé ja formaves part de la mateixa – Recibes este email para estar al corriente de las novedades de MashCat.net. O bien tu mismo te suscribiste o bien ya formabas parte de la misma – You are receiving this email to be updated about MashCat.net. You could have been subscribed by yourself or you already have been part of it.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp

MashCat.net - Dj. Surda
mashups from Barcelona to the world since 2013