Copy
Vriendelijke, praktische bijeenkomsten over je klimaatimpact
Cartoon: waar doen we dit allemaal voor?
Beste <<Achternaam>>,

We zijn inmiddels met een groep van zo'n 25 mensen die Carbon Conversations Nederland, ofwel klimaatgesprekken.nl een warm hart toedragen. Een mooi gezelschap dat bestaat uit de 1e pilotgroep, (toekomstige) groepscoaches, mensen die willen deelnemen en mensen die bezig zijn de organisatie vorm te geven. Tijd dus voor een eerste nieuwsbrief!

Hoe draait de eerste groep in Nederland?
In Engeland deden al duizenden mensen mee met Carbon Conversations en wisten daarmee hun eigen klimaatimpact met soms wel 50% te verminderen. Maar lukt dit ook in Nederland? Inmiddels heeft de eerste Nederlandse groep 3 van de 6 bijeenkomsten gehad. Hoewel we nog maar halverwege zijn en nog met Engels materiaal werken, kunnen we melden:

Het gaat geweldig! Iedereen geniet van de avonden en veel mensen hebben al acties genomen in hun eigen leven. Van het vervangen van de waterkoker, tot het laten komen van een isolatiespecialist. Het gevoel concreet verschil te maken over de grote transitie van onze tijd te kunnen delen is heerlijk.Hoe groeit de Klimaatgesprekken.nl organisatie?
We zijn heel blij dat we nu met twee bestuursleden zijn en dat ook al twee mensen van prachtige organisaties in onze raad van advies willen komen (Ans Tros van SchoolvoorCoaching en Annemarie Pronk van Klimaatzuster). 

We hebben een website in aanbouw, een mailinglist, de 1e Nederlandse groep, een organisatie in wording, tientallen mensen met interesse en meer. We hebben wortel geschoten! 

Hoe kan ik NU helpen?
We hebben een groot verlanglijstje met 'to do's'. Het belangrijkste nu is dat we veel mensen kunnen bereiken met dit verlanglijstje en de kans om deel te nemen. De volgende nieuwsbrief maakt dit concreet.

Jij kan dus helpen door in jouw kringen te delen dat jij klimaatgesprekken een warm hart toedraagt en dat iedereen die mee wil doen/bouwen zich kan aanmelden.

Wil jij wat zon geven aan dit Nederlandse stekje van de Carbon Conversation boom? Gebruik onderstaande Facebook, Twitter, Mail, of Linkedin knoppen! Of stuur deze mail door.

De bijeenkomsten blijken inspirerend te zijn voor zowel mensen die 'al veel doen' tegen klimaatverandering, als mensen die zouden willen weten 'wat je dan concreet kan doen'.
Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2016 Klimaatgesprekken, All rights reserved.


Wil je veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kan je voorkeuren wijzigen or afmelden

Email Marketing Powered by MailChimp