Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsflits voor actieve vrijwilligers | Online versie
We staan in de Duurzame 100!
Beste <<Voornaam>>,
 
Omdat het ook in rare tijden nooit alleen maar kommer en kwel is en omdat mijlpalen er zijn om gevierd te worden, deze week een tweede nieuwsflits. Want jullie kennen hem vast en zeker: de Duurzame 100, de eregalerij van Trouw. Sinds vorig jaar staan de schijnwerpers op de honderd meest invloedrijke ‘duurzame burgerinitiatieven’ van Nederland. En quess what: ook KlimaatGesprekken is deze keer bekroond met een plek, heeft Trouw ons laten weten! Hoe tof is dat? 

Op welke plek we staan, dat weten we nog niet. Volgende week wordt stapsgewijs de ranking van eerste 75 plaatsen in de Duurzame 100 onthuld, zowel in Trouw als online. Op 8 oktober wordt de Duurzame 100 2020 gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger: op deze feestelijke avond worden de top 25 en de winnaar bekendgemaakt. Dit gebeurt vanwege de geldende coronamaatregelen tijdens een beperkte bijeenkomst, die vanaf 20.30 uur live te volgen is via trouw.nl of de livecast van Pakhuis de Zwijger. Manu heeft een persoonlijke uitnodiging gekregen, dus dat is alvast veelbelovend!

Persbericht & aandacht op social media
Het is natuurlijk dikke pech dat de erkenning net komt op het moment dat we weer huiskamerreeksen moeten opschorten. Zó jammer: we stevenen juist af op de 200ste groep! Alhoewel: misschien besluit je wel om online verder te gaan, of heb je een trainingslocatie die groot genoeg is om wél coronaproof live door te gaan (een update van voorzitter Bart daarover hieronder). Laten we het moment hoe dan ook zo goed mogelijk benutten: het communicatieteam heeft een persbericht opgesteld dat jullie naar lokale media kunnen sturen.

Pas het vooral naar eigen inzicht aan! Je zou nog kunnen wijzen op een reeks (al dan niet online) die je op stapel hebt staan, op de e-course Klimaatgesprekken voeren en/of de online inspiratiesessie van 25 oktober a.s. (waarover hieronder ook meer). Beeldmateriaal is op te vragen via info@klimaatgesprekken.nl, maar in lokale blaadjes doet een foto van lokale coaches en misschien een oud-deelnemer in een groene omgeving het waarschijnlijk ook heel goed. Wees gerust creatief!

We zullen hier ook via onze social media flink aandacht aan besteden. Like en deel onze berichten vooral, en/of schrijf er zelf over! Zo kunnen we er samen, zij het op afstand, een mooi feestje van maken!
Download hier het persbericht
Update coronamaatregelen
In aanvulling op het bericht van eerder deze week, en na een telefoontje met de COVID-hulplijn van de overheid, laat voorzitter Bart weten:

'In een trainingslocatie (dus niet in een huiskamer), waar mensen op een vaste plek (zittend) op 1,5 m afstand en gescheiden looproutes aanwezig kunnen zijn, is training (en dus een workshopreeks) mogelijk. Dus als workshopreeksen plaatsvinden op een plek die aan genoemde voorwaarden voldoet, dan kan die reeks doorgaan. Belangrijk is om de voorwaarden strikt te handhaven en mensen daar actief op te wijzen.'
 
Online inspiratiesessie: 25 oktober
Wegens succes herhaald: de Online Inspiratiesessie! Wil je, vanuit je eigen huis, een middag opladen om met frisse energie bij te dragen aan de klimaattransitie? Doe dan mee aan de gratis online inspiratiesessie van op zondag 25 oktober van 14:00-16:15 uur.
 
Tijdens deze interactieve sessie ontmoet je gelijkgestemden, worden ervaringen, ideeën en tips gedeeld, en krijg je een boost voor je klimaatdrive. Het wordt gegarandeerd een middag vol bezinning, inspiratie én plezier! Nodig vooral ook je oud-deelnemers en andere belangstellenden uit!

De sessie vindt plaats via Zoom; instructies ontvang je vooraf per mail. Het aantal deelnemers is beperkt. Bemachtig een plekje door je aan te melden via onze site: https://www.klimaatgesprekken.nl/online-inspiratiesessie/ 
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken

Gedempte Schalkburgergracht 68
2021AM Haarlem
Nederland
 
Copyright © 2020 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze Nieuwsflits omdat je als (senior) klimaatcoach, bestuurslid of werkgroeplid betrokken bent bij Klimaatgesprekken. Mocht je ook de reguliere nieuwsbrief willen ontvangen, dan kun je je inschrijven door hieronder je profielvoorkeuren te wijzigen.

Verander je profielvoorkeuren.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Klimaatgesprekken · Waldeck-Pyrmontstraat 13 · Apeldoorn, 7315 JG · Netherlands