Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsbrief | Online versie
Welke radertjes zet jij in beweging?
Beste <<Voornaam>>,

Aan de start van een nieuw jaar blikken we kort terug op de successen van 2021. Omdat het zo inspirerend werkt om te bedenken hoe veel je in een jaar kunt bereiken en groeien. En we willen je uitnodigen om jezelf eens te zien als radertje in het groene netwerk. Wie of wat heeft jou in 2021 geïnspireerd of in beweging gezet? En hoe wil jij op jouw beurt in 2022 anderen in beweging zetten?
Deel deze nieuwsbrief via:
Facebook
E-mail
LinkedIn
Terugblik: KlimaatGesprekken in 2021
We zijn 2022 inmiddels vol enthousiasme en nieuwe ideeën begonnen, maar blikken ook graag nog even kort terug op 2021. Het was een roerig jaar voor KlimaatGesprekken, maar wat is er ongelooflijk veel moois uit voortgekomen! Klap op de vuurpijl was wel een geslaagde donateurscampagne, waarmee we in 2022 een mooie start maken. Dank aan iedereen die ons afgelopen jaar op welke manier dan ook steunde!
Onze successen in 2021 op een rijtje
Meebouwen aan een groen netwerk
In onze groeiende organisatie wordt de rol van onze regioverbinders steeds belangrijker. Zij zetten KG regionaal op de kaart en ondersteunen onze klimaatcoaches, zodat die kunnen doen waar we voor zijn opgericht: workshopreeksen begeleiden waarin mensen elkaar inspireren om hun klimaatvoetafdruk te verkleinen en hun handafdruk te vergroten. Is zo'n verbindende rol ook iets voor jou? Lees ons gesprek met regioverbinder Vivian Nijholt.
Zo bouwen onze regioverbinders mee aan een groen netwerk
Interview: 'Het is mijn doel om de norm te veranderen'

Elisah Pals, initiatiefneemster van Zero Waste Nederland, werd in amper drie jaar tijd een begrip in de groene bubbel. Dit najaar volgde Elisah onze klimaatcoachtraining, vooral om inspiratie op te doen voor haar omgang met de vele vrijwilligers die zich bij Zero Waste Nederland hebben aangesloten. We zijn nieuwsgierig hoe dat zo kwam.

Ook benieuwd? Lees hier het interview!
Blog: afscheid van mijn auto
Pauline de Bruin schreef onlangs nietsvermoedend een blog op LinkedIn, over het afscheid van haar auto. Die werd zowaar een hit: 22.000 views, meer dan honderd reacties, tientallen commentaren. Allemaal mensen die aan het denken worden gezet, zaadjes die geplant worden. Wat kun jij in beweging zetten?
Lees hier Pauline's succesblog
Groene inspiratie: doe mee
Goede Voornemens voor 2050
Deze zomer verscheen het veelomvattende en inspirerende nieuwe boek (met onovertroffen graphics!) van Babette Porcelijn: Het Happy 2050 Scenario. Alles wat je kunt doen voor een gelukkige wereld. Lees het en je zult zien hoe ontzettend verbonden alle problemen zijn, en ook aan hoe veel knoppen we kunnen draaien! Echt, je kunt overal beginnen en iets in beweging zetten. Weten waar je moet beginnen? Hier kun je de zeven afleveringen van haar nieuwjaarscampagne 'Goede voornemens voor 2050' teruglezen.

52 weken duurzaam ('we gaan het gewoon doen!')
Deze publiekscampagne, gestart door drie doodgewone vrienden, was vorig jaar een groot succes en gaat dit jaar door! Probeer iedere week een duurzame gewoonte uit. Bevalt het je, dan hou je hem erin. En zo niet, ga je gewoon door met de volgende weekuitdaging. Aan het eind van het jaar heb je gegarandeerd successen te vieren. 

Verbeter de Wereld
Ben jij een wereldverbeteraar en wil je je talenten inzetten voor een betere wereld? Kijk dan eens of het trainingstraject van Verbeter de Wereld iets voor je is. In vier maanden tijd zet je in teamverband een project op, waarbij je als groep én individueel wordt gecoacht. Trainingsweekenden: 25-27 maart en 21-22 mei. 
De workshops volgen?
Klimaatcoach worden?
Workshops
Wil je in kleine groep ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan een klimaatvriendelijkere toekomst? Doe dan mee aan onze workshopreeks, online of bij jou in de buurt. Inschrijven kan via onze site.
Wil je graag meedoen, maar zit er nu geen passende groep tussen? Laat dan je gegevens achter op de wachtlijst!

E-course Klimaatgesprekken voeren
Zou je graag betere, prettiger en doeltreffender klimaatgesprekken voeren? Schrijf je in voor onze (gratis) e-course 'Klimaatgesprekken voeren' en ontvang zes wekelijkse 'lessen' met allerlei tips en adviezen.

Training voor klimaatcoaches
Smaakte de workshopreeks naar meer en wil je als klimaatcoach voor KlimaatGesprekken aan de slag? Supertof! Hier vind je meer info en kun je je aanmelden.
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken
Gedempte Schalkburgergracht 68
2021 AM Haarlem
Copyright © 2022 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze e-mail omdat je jouw interesse hebt laten weten in Klimaatgesprekken of omdat je jezelf hebt ingeschreven via de website.

Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen?