Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsflits voor actieve vrijwilligers | Online versie
Terug naar online
Beste <<Voornaam>>,
 
Jullie hebben het nieuws gisterenavond ongetwijfeld gezien: de coronateugels worden weer flink aangetrokken. Het bestuur stak de koppen bij elkaar en kon maar tot één conclusie komen: alle live workshopreeksen die binnenkort van start gaan of al lopen, zullen (weer) online moeten gaan plaatsvinden...
Een bericht van voorzitter Bart namens het bestuur.

 
Beste Klimaatcoaches,
 
De persconferentie van Rutte geeft duidelijkheid over een verscherping van de coronamaatregelen, minimaal voor de komende drie weken. De nieuwe regel is dat een 'gezelschap' maximaal 4 personen groot mag zijn (op een locatie buitenshuis) en dat thuis maximaal 3 personen bovenop het huishouden zijn toegestaan.

Als KG-bestuur sluiten wij (uiteraard) aan bij deze maatregelen, om bij te dragen aan het terugdringen van het coronavirus. Dat heeft praktisch tot gevolg dat off-line KG-workshopreeksen die al liepen of binnenkort gaan beginnen helaas niet door kunnen gaan, tenzij aan de genoemde voorwaarden is voldaan.
In essentie komt het erop neer dat bijeenkomsten in grotere groepen vermeden moeten worden. Je kunt vervolgens gaan zoeken naar de ruimte (figuurlijk) om het wel door te laten gaan - en dan gaat het over de interpretatie van 'Wat is een gezelschap?' en de vraag 'Zijn wij niet een uitzondering?'. Dat is grijs gebied en daar willen we als bestuur niet over in discussie. We willen de lijn helder hebben en houden. Het is vervolgens ieders eigen verantwoordelijkheid om daar verstandig mee om te gaan. Ik vertrouw erop dat jullie dat ook doen!

We begrijpen dat dit voor klimaatcoaches die hard hebben gewerkt om 'live' te kunnen starten, een teleurstelling is. Wij vinden het heel erg jammer dat dit nodig is. Als er iets in de regels verandert, komen we met nieuwe mededelingen.

Hartegroet, Bart
Vacature: penningmeester gezocht!
Door een samenloop van allerlei omstandigheden, versterkt door de gevolgen van de coronamaatregelen, moeten we alweer afscheid nemen van penningmeester Erik van den Oord.
Ben of ken jij iemand die een kei is in cijfers, strategisch kan denken en zich onbezoldigd wil inzetten voor een organisatie die bouwt aan een duurzame toekomst (wij dus)? Check dan de vacature op onze website en/of deel deze met de gedroomde kandidaat! Onze oproep delen in je eigen netwerk helpt ook. Veel dank alvast.
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken

Gedempte Schalkburgergracht 68
2021AM Haarlem
Nederland
 
Copyright © 2020 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze Nieuwsflits omdat je als (senior) klimaatcoach, bestuurslid of werkgroeplid betrokken bent bij Klimaatgesprekken. Mocht je ook de reguliere nieuwsbrief willen ontvangen, dan kun je je inschrijven door hieronder je profielvoorkeuren te wijzigen.

Verander je profielvoorkeuren.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Klimaatgesprekken · Waldeck-Pyrmontstraat 13 · Apeldoorn, 7315 JG · Netherlands