Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsflits voor actieve vrijwilligers | Online versie
In de vorige week verstuurde nieuwsflits nodigden we je uit om je aan te melden voor de online oefenworkshops. Helaas bleek de link te leiden naar een niet te bewerken document. Dat schiet natuurlijk niet op! Wil je meedoen - hartstikke leuk en leerzaam! - meld je dan uiterlijk 23 juli aan via deze nieuwe button.

Fijne zomer allemaal!
Ja, graag, ik meld me aan!
Online oefenworkshops
Live, online of hybride
Steeds meer klimaatcoaches zijn inmiddels van start gegaan met allerlei varianten workshopreeksen: buiten of in grote ruimtes waar deelnemers onderling anderhalve meter afstand kunnen bewaren. Of met een kleine groep, zodat ook binnen afstand gehouden kan worden. Of in een of andere hybride vorm. Met een live kennismaking, bijvoorbeeld, al dan niet wandelend in de buitenlucht, gevolgd door een online reeks en een live afsluiting. Kortom: creativiteit alom. We hebben zelfs een zeer geslaagde online inspiratiebijeenkomst gehouden met ruim 60 deelnemers! 

Online heeft ook voordelen
Bijna iedereen heeft inmiddels wel ervaring opgedaan met online vergaderingen of andere bijeenkomsten. Zo'n bijeenkomst leiden is voor veel mensen net wat spannender. 'Kúnnen de KG-workshops wel online?', kun je je afvragen. Een groeiende groep coaches kan die vraag beantwoorden met: 'Echt wel!'
Een online reeks heeft zelfs als voordeel dat je niet locatiegebonden bent. Zo is er nu een online groep gestart met deelnemers vanuit Groningen tot Amsterdam. En zeg nou zelf: hoe leuk zou het zijn om een workshopreeks te doen met je oude studiegenoten die door het hele land wonen, met je familie, of met (oud-) collega’s ?

Sure we can!
Eind juni hadden we een online intervisiebijeenkomst om de vragen en behoeftes rondom online workshopreeksen in beeld te brengen. Toen bleek er een duidelijke behoefte te zijn om eerst eens als deelnemer mee te doen aan een online workshopreeks, om zo koudwatervrees om te zetten in een ‘Yes, we can!’ ☺

Bianca liet zich dat geen twee keer zeggen en stelde een supermooie lijst van enthousiaste klimaatcoaches met online ervaring samen. Zij gaan de komende periode ieder een workshop uit de reeks verzorgen. De workshop zelf duurt 1 uur. Daarna is er nog 15-20 minuten tijd voor vragen, reflectie en feedback.
 
  • Ik & Klimaatverandering : Marieke Jacobs, donderdagavond 6 augustus
  • Wonen: Judith Tegelaers, dinsdagavond 18 augustus
  • Voeding: Masha Erjavec, donderdag 3 september
  • Reizen: Thekla van Lingen, woensdag 16 september
  • Consumptie: Milah Wouters, maandag 28 september
  • Het KlimaatGesprek met anderen, Piet van Lingen, dinsdag 13 oktober
Je kunt je aanmelden via onderstaande button.
Geef met een vinkje aan aan welke workshop je wilt deelnemen. Als je nog niet zeker bent of je echt kunt meedoen, zet dan een vinkje bij 'onder voorbehoud'.
Aanvullende informatie over tijdstippen volgt later.
LET OP: meld je aan tot uiterlijk 23 juli, dan kunnen we bijtijds bepalen of er voldoende belangstelling is om de reeks door te laten gaan. 
Ik meld me aan - nu écht
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken
Waldeck-Pyrmontstraat 13
7315 JG Apeldoorn
Nederland
 
Copyright © 2020 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze Nieuwsflits omdat je als (senior) klimaatcoach, bestuurslid of werkgroeplid betrokken bent bij Klimaatgesprekken. Mocht je ook de reguliere nieuwsbrief willen ontvangen, dan kun je je inschrijven door hieronder je profielvoorkeuren te wijzigen.

Verander je profielvoorkeuren.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Klimaatgesprekken · Waldeck-Pyrmontstraat 13 · Apeldoorn, 7315 JG · Netherlands