Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsflits voor actieve vrijwilligers | Online versie
Oproep: word jij ook gesprekspartner?
Beste <<Voornaam>>,
 
Jullie zagen 'm misschien al voorbij komen in de appgroep voor klimaatcoaches en andere actieve KG-vrijwilligers: de oproep om mee te doen aan een supergaaf project in Museum De Lakenhal in Leiden. Klimaatcoach Maarten Hoogslag legde de eerste contacten en helpt jullie op weg. 

Het project Open Blad is onderdeel van de tentoonstelling If Things grow Wrong, waarover je hieronder meer te weten kan komen. Dit project staat of valt met de beschikbaarheid van gesprekspartners en begint al best wel snel. Reden om 
deze tussenflits te verspreiden.
We hopen dat jij ook meedoet!  


 
Gezocht: Gesprekspartners voor het project Open Blad in Museum De Lakenhal in Leiden (15 oktober 2021 – 9 februari 2022).
 
Stichting Klimaatgesprekken is onderdeel van de tentoonstelling If Things Grow Wrong in Museum De Lakenhal!   De organisatie van project Open Blad zoekt mensen die één-op-één gesprekken willen houden met de bezoekers van deze tentoonstelling in een bijzondere installatie, die er ongeveer zo uit gaat zien.
Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de weekenden tijdens de openingsperiode van 15 oktober tot 9 februari. Het is de bedoeling om met verbindende gesprekken bewustzijnsverandering te creëren die nodig is om de klimaatcrisis te kunnen aanpakken. Het gaat dus niet om informeren of het voeren van discussies. Zelfs niet om het samen op zoek naar oplossingen.

Wat voor soort gesprek zorgt ervoor dat je de wereld met een frisse blik gaat zien? Daar is natuurlijk geen eenvoudig antwoord op. Maar contact met iemand met een andere achtergrond of ervaring is een goed begin. Daarvoor ben jij nodig!
 
Gesprekstraining (optioneel) 
Jij bepaalt hoe het gesprek eruit komt te zien. Maar dit hoef je niet alleen te doen. Onze eigen Maarten Hoogslag zal je voorbereiden op de gesprekken, door een training te geven in gesprekstechnieken en samen met de groep te onderzoeken hoe je het gesprek kan vormgeven. Deze training is zaterdag 9 oktober in Museum De Lakenhal.
 
Over de installatie
Om de juiste setting te scheppen voor het gesprek ontwikkelde architect en meubelmaker Roel Rutgers, samen met Maarten en curator Barend Blom een duurzame installatie. Deze bestaat uit de meubels van Tabled Design en een afscheiding van vilt van I-Did. Het vilt dient als een canvas voor vragen, ideeën en ervaringen van jou als gesprekspartner en van de bezoekers. Meer informatie over de installatie vind je op de website openblad.nl.
 
Doe mee!
Wil je meedoen en enkele keren in het weekend gesprekken voeren?
Of heb je eerst nog vragen? Bel met Barend op 06-22633207.
Aanmelden kan ook via onderstaande button. Vul 'm in en Barend neemt contact met je op.
Oh, en nog iets: als je zelf niet kan of wil, maar je kent iemand die dit leuk zou vinden, deel deze oproep dan vooral. Ook niet-klimaatcoaches kunnen meedoen. 
 
Ja, ik meld me aan!
 
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken

Gedempte Schalkburgergracht 68
2021AM Haarlem
Nederland
 
Copyright © 2021 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze Nieuwsflits omdat je als (senior) klimaatcoach, bestuurslid of werkgroeplid betrokken bent bij Klimaatgesprekken. Mocht je ook de reguliere nieuwsbrief willen ontvangen, dan kun je je inschrijven door hieronder je profielvoorkeuren te wijzigen.

Verander je profielvoorkeuren.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Klimaatgesprekken · Doornenburg 8 · Landsmeer, 1121 GP · Netherlands