Copy
 Geluksmonitor 2020
Hallo lieve vrijwilligers,

Eigenlijk hadden we eind maart al de eerste Geluksmonitor van het jaar op de planning staan, maar toen zaten we ineens allemaal opgescheept met een hardnekkig en zeer impactvol virus.  Nu de meesten van ons een soort van nieuwe draai aan het vinden zijn, zijn we heel benieuwd naar hoe het met jullie is. 

Ruimte in je hoofd voor het klimaat? 
Houdt het klimaat je nog net zozeer bezig als vóór de coronacrisis of hebben je momenteel andere dingen aan je hoofd? Heb je misschien juist méér tijd gekregen en zou je best wat meer willen doen voor/met KlimaatGesprekken? Popel je van ongeduld om weer met een gesprekkenreeks aan de gang te gaan? 

Doe mee met onze intervisiesessie online workshops!
In dat laatste geval nodigen we je (nogmaals) van harte uit om  deel te nemen aan een van onze online intervisie-sessies om te leren over digitale, hybride en coronaproof workshops. En om ervaringen uit te wisselen.
Belangstelling? Stuur een mailtje naar info@klimaatgesprekken.nl

We zijn blij met jullie reacties
Je doet ons een groot plezier wanneer je een paar minuten de tijd neemt om hieronder op de button te klikken en de vragenlijst in te vullen. Jouw inzet voor KlimaatGesprekken is een belangrijke succesfactor in het bereiken van ons doel: van klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal maken.

Heb je vragen of opmerkingen?
Deze monitor is anoniem. Wil je zaken uitgebreider bespreken of heb je een vraag of opmerking die je niet kwijt kunt in de Geluksmonitor?
Neem dan vooral contact met ons op, bijvoorbeeld via een mail naar Bart: voorzitter@klimaatgesprekken.nl

Met een warme groet,
Bart, Lisette, Erik & Angelica
Bestuur KlimaatGesprekken
 
Ik vul hem even in
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Copyright © 2020 Klimaatgesprekken, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp