Copy
KlimaatGesprekken Nieuwsflits voor actieve vrijwilligers | Online versie
KG 2.0: een update
Beste <<Voornaam>>,
 
Nóg een nieuwsbrief van KlimaatGesprekken? Nee! Dit is een speciale nieuwsflits voor jou als vrijwilliger bij KlimaatGesprekken. En omdat je in de nieuwsbrief al hebt kunnen lezen hoe wij met elkaar bijdragen aan de transitie en systeemverandering, zal de nieuwsflits zich voor deze keer vooral richten op de ontwikkelingen in de organisatie.
We hebben drie filmpjes voor jullie:
1. Oprichter Manu licht toe hoe hij nu en in de toekomst bijdraagt aan de missie van KlimaatGesprekken.
Bekijk het filmpje van Manu
2. Jeanine licht toe welke stappen het transitieteam zet om KlimaatGesprekken door de groeistuip naar een volwassen organisatie te leiden.
Bekijk het filmpje van Jeanine
3. Jeanine geeft een sneak preview naar de nieuwe visie… 
Bekijk de sneak preview
Help KlimaatGesprekken groeien
Uitgroeien tot een volwassen organisatie vraagt een bijdrage van ons allemaal. Samen doen we mooi werk. Heb je energie om op projectbasis een van de verbeterpunten op te pakken? Samen met je regioverbinder kun je bijvoorbeeld kijken of je (tijdelijk) wat acties op kunt pakken om deelnemers te werven, KlimaatGesprekken bekend te maken in de regio, of om contact te houden met klimaatcoaches.
 
Verder kun je lid worden van de klankbordgroep en zo organisatievoorstellen verrijken. Het vraagt 1 à 2 uur per week, maar je kunt een voorstel ook aan je voorbij laten gaan als je er een keer geen tijd voor hebt. Als de transitie in rustiger vaarwater komt, zal het waarschijnlijk minder tijd kosten. De klankbordgroep biedt de kans om echt samen te besluiten wat we wel en niet gaan doen, waar we ons geld aan gaan besteden, ons werk op focussen, etc. Als je hier interesse in hebt laat het weten aan Annie van der Lans (avdlans@kabelfoon.nl), zij kan je dan de werkwijze toesturen, zodat je kunt afwegen of het iets voor jou is.
 
Binnen het transitieteam is Jeanine het aanspreekpunt voor dingen die het veranderproces betreffen. Heb je dus waardevolle informatie voor ons, concrete verbeterpunten én ben je ook bereid om je in te zetten om die verbeterpunten te helpen doorvoeren, bel of app Jeanine dan: 06 - 123 68 634.
 
Kortom, we zijn stappen aan het zetten. En we zijn er nog niet. Maar gelukkig blijft een ding wél duidelijk: jullie kunnen lekker door blijven gaan met verzorgen van lokale (en online) workshopreeksen. Want dat is waar we goed in zijn, en hoe wij onze missie Klimaatvriendelijke keuzes vanzelfsprekend maken invulling geven. Dus: keep up the good work!
 
Volg ons via:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Instagram
Contactgegevens:
Stichting Klimaatgesprekken

Gedempte Schalkburgergracht 68
2021AM Haarlem
Nederland
 
Copyright © 2021 Klimaatgesprekken
Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp
 
 
Je krijgt deze Nieuwsflits omdat je als (senior) klimaatcoach, bestuurslid of werkgroeplid betrokken bent bij Klimaatgesprekken. Mocht je ook de reguliere nieuwsbrief willen ontvangen, dan kun je je inschrijven door hieronder je profielvoorkeuren te wijzigen.

Verander je profielvoorkeuren.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Klimaatgesprekken · Doornenburg 8 · Landsmeer, 1121 GP · Netherlands