Copy
Duurzame Week Utrecht | 4 t/m 10 oktober 
View this email in your browser
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Volledige programma bekend!


Beste Joris,

Het volledige professionals programma is bekend. Een programma boordevol lezingen en workshops door inspirerende sprekers, in het teken van de nieuwe economie. Bezoek daarnaast de netwerkborrel, hackathon en spetterende eindshow waarin awards worden uitgereikt voor de meest vooruitstrevende bedrijven van Utrecht.

Alle onderdelen zijn gratis te bezoeken, het aantal plekken is echter beperkt. Door te klikken op "Schrijf je in", kun je je inschrijven voor de hele dag of een gedeelte ervan. 

 
DI 4 OKT 10.00 - 17.00 DEELECONOMIE
Een nieuwe economie is in opkomst; de deeleconomie, waarbij verspilling de kop wordt ingedrukt. De behoefte aan bezit en eigendom daalt. Het efficiënt gebruiken van je producten, ruimte, kennis én kosten wordt steeds meer gewenst.
Met sprekers als Martijn Arets en Rogier de Langhe.

Schrijf je in!
DI 4 OKT 17.00 - 19.00 DUURZAAM UTRECHT BORREL
Ontmoet duurzaam Utrecht tijdens deze netwerkborrel. Start van een maandelijkse traditie. Matthijs Sienot, D66 gemeenteraadslid en uitgever van Hetkanwel, trapt de borrel af met de vraag: “Wat is duurzaamheid nu écht?”
Schrijf je in!
WO 5 OKT 10.00 - 17.00 GROENE ECONOMIE
Interessante lezingen en workshops over het vergroenen van je bedrijf en de nieuwste ontwikkelingen en trends in Utrecht op het gebied van duurzame energie. Krijg een rondleiding door een van Neerlands duurzaamste kantoren.
Met sprekers als Robin Berg en Tom van de Beek.

Schrijf je in!
DO 6 OKT 10.00 - 17.00 CIRCULAIRE ECONOMIE
Hoe maak je van een traditioneel business model een circulair business model? Wat zijn kansen voor bedrijven in Utrecht? Welke grote ontwikkelingen zijn er in de bouw? Kom naar een van de lezingen of deel je ideeën bij een van de workshops.
Met sprekers als Jacqueline Cramer. 

Schrijf je in!
VR 7 OKT 10.00 - 17.00 BIO-BASED ECONOMIE
Wat is biobased en wat is het verschil met biodegradable? Hoe duurzaam is biobased? Wat is het verschil tussen biobased producten en de winning van grondstoffen via biobased processen? Tijdens deze dag kom je voorbeelden van biobased oplossingen tegen. Met Martin Junginger.
Schrijf je in!
ZA 8 OKT en ZO 9 OKT 10.00 - 18.00 HACKATHON
De gemeente Utrecht en Duurzame Week dagen je uit! Twee dagen lang kunnen ontwikkelaars, designers, studenten, professionals, hackers en stadsbewoners zich buigen over een groots thema: het nieuwe stadsdeel van Utrecht! Op 10 oktober wordt door de jury een prijs uitgereikt.
Schrijf je in!
MA 10 OKT 13.00 - 18.00 UTRECHT, STAD VAN DE TOEKOMST
Hoe ziet de Utrecht in de toekomst eruit? Wat zijn kansen? Hoe kunnen ondernemers, ambtenaren, studenten en inwoners samenwerken om invulling te geven aan de Sustainable Development Goals? 
Met sprekers als Hugo von Meijenveld

Schrijf je in!

Duurzame Week Award Night

Op de Nationale Dag van De Duurzaamheid sluit de Duurzame Week Utrecht spetterend af. Trek je mooiste avondkleed aan en stap in je electrische limo. De groene loper ligt uit voor de Duurzame Week Award Night! 
In de spotlight staan de genomineerden voor de Duurzame Week Awards. Dé prijs voor Utrechtse initatieven die duurzaamheid zichtbaar maken, verbinden en inspireren.

Kom ook!

Blijf op de hoogte 


Een vernieuwde website, interactieve kaart, nog meer programma-onderdelen.. er gaat de komende tijd veel gebeuren!

Via deze nieuwsbrief en onze facebookpagina blijf je op de hoogte.

Of laat van je horen


Natuurlijk horen we ook graag van jou! Heb je feedback, ideeën of vragen; laat het weten.

Mail info@duurzameweek.nl
Bel  06-10852975
Copyright © 2016 Duurzame Week, All rights reserved.