Copy
Bekijk deze email in je browser              Jaargang 21 | Uitgave 3 |  November 2019

Absolute deadline voor het aanleveren van mutaties over 2019

Het jaar 2019 is al weer bijna ten einde. Het loonjaar 2019 is nog sneller voorbij. Het bureau van STK kan uiterlijk tot en met 10 december a.s. mutaties verwerken over het loonjaar 2019. Komt een contract na die tijd binnen dan wordt het pas in januari 2020 verwerkt EN sommige mutaties kunnen ook niet meer geboekt worden in 2019 waardoor er dan in 2020 geboekt wordt met de dan geldende percentages en tarieven. Voorkom fouten, wees alert en zorg dat gegevens juist in de loonadministratie zitten.

Voor de sportleiders/trainers dus een oproep om bij hun vereniging aan te geven wanneer er nog mutaties of declaraties zijn. Voor de verenigingen een oproep om alles bij ons tijdig aan te leveren.

Vanwege de kerst zullen de salarissen aan de trainers en sportleiders betaald worden op maandag 23 december en zal de incasso bij de verenigingen ook iets eerder dan normaal plaatsvinden, op 19 of 20 december. Gelieve hiermee rekening te houden.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (vervolginformatie)

Per 1-1-2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. In de vorige nieuwsbrief hebben wij op hoofdlijnen de belangrijkste wijzigingen genoemd.

Heeft u vragen? Maak een afspraak met ons!
Zoals ons credo luidt, gaan wij voor topcondities voor werk in de sport! En dat betekent dat wij scherp moeten zijn op veranderingen in wet en regelgeving. Net als in de sport moet je soms je tactiek aanpassen aan de omstandigheden. Dit kan, in het kader van de WAB, ook voor jouw situatie of jouw vereniging gelden! STK Drenthe houdt alle ontwikkeling omtrent de WAB nauwlettend in de gaten en geeft uiteraard graag advies. Dus mail of bel (0593 54 00 93) ons gerust.

Drie voorbeeldsituaties uitgewerkt
Dat het best ingewikkeld is illustreren de 3 voorbeelden die wij op onze website hebben uitgewerkt.

Tarieven STK Drenthe 2020

In de bestuursvergadering van STK Drenthe van 28 november is besloten om de tarieven van de dienstverlening percentueel niet te verhogen. De bijdrage voor het “ziekterisico” blijft 3,5% over het brutoloon en de “kosten STK” blijven 4% over de loonsom.

Wel zullen de zogenaamde eenmalige administratiekosten verhoogd worden. Op deze manier houden we het betaalbaar en is het ook redelijk dat de echte mutaties (waar extra werk voor moet worden verricht) ons een iets hogere bijdrage opleveren voor de exploitatie. Want STK heeft ook te maken met hogere kosten door prijscompensatie.

Uiteraard proberen wij lean en mean te werken zoals van een stichting zonder winstoogmerk verwacht mag worden. De volgende wijzigingen en (eenmalige) tarieven gelden vanaf 1-1-2020:

Contractkosten voor onbepaalde tijd en voor bepaalde tijd >=  6 maanden    
 • Werknemer nieuw in ons bestand    € 90,--
 • Werknemer (bekend) in ons bestand    € 75,--
Contractkosten voor bepaalde tijd < 6 maanden    
 • Werknemer nieuw in ons bestand    € 65,--
 • Werknemer (bekend) in ons bestand    € 50,--
Algemene zaken  
 • Contractwijzigingen    € 15,--
 • Mutaties (extra uren / declaraties/ etc)    € 6,--
 • TWK mutaties (terugwerkende kracht    € 25,--
 • Vaststellingsovereenkomst (kosten worden na overleg vast gesteld)

Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis

Wil je een collectieve ziekteverzekering via STK met 5% korting, kijk dan op www.zk.nl/stk en bereken je premie en stap eenvoudig over. Je premie is uiteraard afhankelijk van je keuze (aanvullend/tandarts/eigen risico).

Tip: overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige ziektekostenverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2019 aanmeldt.

Decembersluiting

Zoals elk jaar is ons kantoor gesloten aan het eind van het jaar. De medewerkers genieten dan van een vrije periode rond de kerst en zullen u in het nieuwe jaar weer van dienst zijn.

In de periode van 23 december t/m 1 januari is het bureau gesloten.

Berichten bij voorkeur via de e-mail: post@stk-drenthe.nl. Ziek- en hersteld meldingen in deze periode ook graag via de e-mail.

Vanaf 2 januari kunt u het bureau op de bekende tijden weer bereiken via 0593-540093:
 • Maandag 08.00-16.30 uur
 • Dinsdag 08.00-16.30 uur
 • Woensdag 08.00-15.30 uur
 • Donderdag 08.00-16.30 uur
 • Vrijdag 08.00-12.00 uur

Wij wensen u fijne feestdagen en een sportief succesvol 2020 !!
Copyright © 2019 STK Drenthe, All rights reserved.


Je kunt hier je kunt hier uitschrijven.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
STK Drenthe · Eursingerweg 3a · Overschrijving · Beilen, Nederland 9411 BA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp