Copy
View this email in your browser

Bouw Windpark Heibloem

Geachte leden,

De bouw van Windpark Heibloem is in volle gang en verloopt geheel volgens planning. Deze maand vinden de transporten van alle onderdelen van beide molens plaats. Begin maart 2020 zijn alle onderdelen en bouwkranen ter plekke. Op maandag 9 maart 2020 start de feitelijke bouw. Dat is spectaculair en ook uniek. Veel mensen zijn hierin geïnteresseerd. De voortgang van dit prachtige project is dagelijks uitstekend te volgen via www.zuidenwind.org.


Wij verzoeken u dringend het bouwterrein niet te betreden!

Op het terrein ligt zwaar materieel en dat is niet ongevaarlijk. Er zijn leden, die veronderstellen dat ze door hun lidmaatschap recht zouden hebben om het bouwterrein te betreden, maar dat is een misvatting. Ook voor leden is het bouwterrein verboden gebied. Zuidenwind is verantwoordelijk voor schade aan het bouwterrein. Wij verzoeken u dringend dit verbod te respecteren. Het terrein is alleen en uitsluitend toegankelijk voor gekwalificeerd personeel van de aannemers.
Op het terrein is permanente camerabewaking aanwezig.

Open Dag 7 maart 2020


Op zaterdag 7 maart 2020 wordt er voor alle leden van Zuidenwind een open dag georganiseerd. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Het is dan mogelijk, onder begeleiding, het bouwterrein te bezichtigen. Er zijn dan ook molengidsen van Zuidenwind aanwezig die een toelichting verzorgen. 
Aanvullende informatie volgt binnenkort!

Het bestuur van de Coöperatie Zuidenwind

Heibloem, 8 februari 2020
Leden of belangstellenden die mee willen doen bij de uitvoering van al onze activiteiten, of meer informatie willen, kunnen zich melden bij secretaris Albert Jansen 06-3309 9553 secretaris@zuidenwind.org
Copyright © 2016 Zuidenwind. All rights reserved.

Ons mailadres is:
administratie@zuidenwind.org

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
coöp zuidenwind.org · Pannenweg 243 · Nederweert, LB 6031 RK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp