Copy
GVAG Nieuwsbrief
Bekijk deze mail in uw browser

Nieuwsbrief december 2019

De themagroep Informatiemanagement en Beleid heeft een projectteam in het leven te roepen die een experiment doet met het thema baggeren in combinatie met Assetmanagement. Lees hier meer over in deze nieuwsbrief.
Aftrap projectteam Baggeren
Baggeren van watergangen. Een thema dat in elke gemeente wel speelt maar ook ‘onder water gebeurt…’. We zien het niet, maar het is er wel degelijk! Baggeren is van groot belang voor de doorstroming, afvoer, bereikbaarheid van beroeps- en pleziervaart en de kwaliteit van het water. Er spelen vele belangen, bijvoorbeeld economische, veiligheid, politiek en beleving. Met andere woorden: Assetmanagement. Lees verder
Vacatures GVAG
Op dit moment staan er voor meerdere themagroepen vacatures open. Iedere themagroep behandelt een specifiek thema voor het ontwikkelen en verbeteren van GBI. Heb je belangstelling om bij te dragen aan de GVAG? Schroom niet en meld je aan. Lees verder
Digitale nieuwsbrief
Wil je geen nieuws meer missen van de GVAG, schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

Agenda van de GVAG
Er staan weer interessante bijeenkomsten in de agenda.
Richting 2020
Samen met Antea Group gaan we ook in 2020 werken aan een nog beter product. Wij zijn op de hoogte gebracht van een stagnerende samenwerking tussen Antea Group en DataQuint waarbij is aangegeven dat beheer en onderhoud van het pakket blijvend is gegarandeerd. We gaan als vereniging met name via de themagroepen mede inhoud geven aan de doorontwikkeling van GBI. Als bestuur hebben we nadrukkelijk deze positie geclaimd en gekregen. Dit pakken we op vanuit een positieve, kritische en meedenkende houding.

Namens de GVAG wensen wij alle GVAG leden fijne feestdagen en een voorspoedig 2020! 
Forum
Het forum is bedoeld om onderling informatie te delen, vragen te stellen en discussies te starten met andere GBI-gebruikers. Het forum is voor iedereen te raadplegen.

De meest recente discussies gaan over:
Copyright © 2019 GVAG, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp