Høstdugnad og Oksebrygg stiftelsemøte
View this email in your browser

Høstdugnad - 30 okt

Om ikke lenge er det klart for den årlige høstdugnaden i Frankrikegården! Vi håper du har mulighet for å stille slik at vi sammen kan gjøre gården vår til et hyggelig sted å bo :)

DATO: 30.10.2016
TID: fra kl 11 (det vil bli servert mat ca kl 14)
STED: Oppmøte ved containere ved lekeplassen

Før dugnaden oppfordrer vi alle beboere til å rydde bort private gjenstander fra fellesområdene på loft, kjeller og oppgang. På grunn av krav om brannsikkerhet vil gjenstandene fjernes/kastes på dugnaden.
Opprydding i sykkelboder
Sykler må merkes senest torsdag 27. oktober
I forkant av høstdugnaden 30. oktober vil det bli foretatt en opprydning i sykkelbodene. Alle sykler må derfor merkes tydelig med eiers navn innen torsdag 27. oktober. Sykler som ikke er merket, vil bli fjernet av vaktmester fredag 28. oktober. Dette gjelder både sykkel, sparkesykkel og trehjulssykkel.

Videre ønsker vi å gjøre alle oppmerksomme på at sykkelbodene kun skal benyttes til sykler. Altså ikke motoriserte kjøretøy.

På selve dugnaden ber vi om at alle sykler fjernes fra sykkelbodene, slik at det er mulig å ta en opprydning her.

Oksebrygg stiftelsemøte

Oksebrygg inviterer til stiftelsemøte! Hvis du er nysjerrig på Oksebrygg, er dette en god anledning til å bli kjent med de som er med og få info om våre aktiviteter. På stiftelsesmøtet skal det vedtas vedtekter, velges et styre og settes arbeidsmål for det nye styret. Har du forslag eller sysnpunkter kan disse sendes til info@oksebrygg.no Vel møtt :)

DATO: 01.11.2016
TID: fra kl 19
STED: Trafo

Les utkast til vedtekter her!
Copyright © 2016 Borettslaget Torshov Kvartal 8, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp